Belediye, çalışmalarını yoğunlaştırdı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde çalışmalarını arttıran Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yetkilileri, son olarak Leylak Sokak üzerinde çalışmalarını yoÄ?

Çerkezköy 17.07.2013 01:08:00 0
Belediye, çalışmalarını yoğunlaştırdı
SPOR ALANLARI YENİLENDİ
Yetkililer, yenileme çalışmaları kapsamında parkta bulunan basketbol potasının değiştirildiğini ifade ederek “Yaz aylarında sokak gençlerinin sportif faaliyette bulunması açısından pota tamamen değiştirilerek, spor alanı içerisinde yenilemeye gidildi” dedi. Çerkezköy Belediyesi yetkilileri mevcut çalışmaların yanında park içerisine yeni oyun grupları ve fitness aletlerinin montajı yapıldığını aktararak, ''Böylelikle hem mahalle çocuklarının hem de vatandaşların kullanımı açısından parktaki aletler zenginleştirildi'' bilgisi verdi.

PİKNİK MASALARI KONULDU
Mahalle sakinlerinin keyifli bir yaz geçirmeleri açısından park içerisine kamelya ve piknik masaları da monte edildiğini söyleyen yetkililer “Çocuğunu parka getiren veya iftar saatlerinden sonra serinlemek isteyen vatandaşlarımızın, park içerisine yerleştirilen kamelya ve piknik masaları ile parktan her anlamda yararlanmaları sağlanılıyor” diye konuştu.

''PANEL ÇİTLE ÇEVRİLDİ''
Parkta yapılan yenileme ve montaj çalışmalarına ek olarak sokağa güzel bir görünüm kazandırıldığını söyleyen yetkililer, parkın çevresinin panel çitle çevrelendiğini belirtti.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10