CHP’den ‘rampa’ tepkisi

Tekerlekli sandalyeli bir vatandaşın belediye önündeki engelli rampasının dik olması sebebiyle geri doğru düşerek kafasından yaralandığını belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı

Çerkezköy 17.07.2013 02:27:00 0
CHP’den ‘rampa’ tepkisi
 Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Duran, engelli bir vatandaşın 7 Temmuz tarihinde Çerkezköy Belediyesi önündeki bir rampadan çıkarken, rampanın dik olması sebebiyle düşüp başından yaralandığını söyledi. Duran “Bu engelli kardeşimizin tekerlekli sandalyesi, engelli rampasının hatalı olması sebebiyle geri doğru yatıyor ve başına darbe almasına sebep oluyor” dedi.

SUÇLUSU KİM OLACAKTI?
Vatandaşın başını çarpıp yaralandığı fotoğrafı da basınla paylaşan Duran “Bu fotoğraf bazı kesimlerce şov amaçlı değerlendirilebilir. Biz gerçekten olaya böyle bakmak istemiyoruz. Belediyelerin önceliği her zaman halka çağdaş yaşam alanı sağlamaktır. Bunları yaparken de gerçekten halkını düşünmelidir. Engelli aracının arkaya doğru yatması rampanın dik olduğunu göstermektedir. Yapım aşamasında olsa bile vatandaşların sağlığını bu durumlarda tehlikeye atmamak gerekiyor. Biz bunu, çözüm sağlanması için basınla paylaşıyoruz” dedi. Rampaların bir kez daha gözden geçirilmesini isteyen Duran “Çerkezköy Belediyesi’ni bu gibi önemli konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz. Eğer bu vatandaşımıza bir şey olsaydı bunun suçlusu belediye mi, yoksa kaldırım mı, yapan firma mı olacaktı?” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10