Altyapıya Çerkezköy’den üç sporcu

Fenerbahçe Dereağzı tesislerinde yapılan altyapı futbolcu seçmelerine katılan Çerkezköy Fenerbahçe Futbol Okulu’nun üç oyuncusu seçmeleri geçerek Fenerbahçe’nin alt yapısına seçildi.

21.07.2013 17:41:00 0
Altyapıya Çerkezköy’den üç sporcu
 YOĞUN İLGİ OLDU
2 yıldır Kapaklı Atıcı Spor Kompleksinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Futbol Okulu büyük başarıya imza attı. 11-16 Haziran tarihlerinde Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde gerçekleştirilen seçmelere Çerkezköy’den 20 sporcu ile katıldıklarını belirten Fenerbahçe Futbol Okulu Antrenörü Gürkan Orhun” Türkiye’den bütün spor okullarının yoğun ilgi gösterdiği seçmelerin ardından Futbol Altyapı Teknik Sorumluları tarafından uygun görülen futbolcu adayları altyapı takımlara dahil edilecek” diye konuştu.

3 OYUNCUMUZ SEÇİLDİ
Çerkezköy’den üç sporcunun alt yapıya seçildiğini belirten Orhun “  Fenerbahçe Altyapı seçmelerinde de büyük bir başarı elde ettik ve gönderdiğimiz 20 futbolcudan 3 oyuncu Fenerbahçe altyapısına seçildi. Seçilen oyuncularımız gerçekten büyük yeteneklere sahiptir. 10 yaşındaki Kaan Çetin orta saha, 9 yaşındaki Oğuzhan Yıkmaz forvet, 8 yaşındaki Efe Koçak ise yine forvet mevkiinde görev yapıyor. İlerleyen zamanlarda Çerkezköy Fenerbahçe Futbol okuluna yönelik kulübümüz özel seçme düzenleyecektir” dedi.

’SİSTEMLİ ÇALIŞMAMIZIN MEYVELERİNİ ALIYORUZ’’
Fenerbahçe Çerkezköy Futbol Okulu olarak çalışmalarını Fenerbahçe alt yapısı antrenman programına dayalı yaş gruplarına göre gerçekleştirerek, gelecekteki futbolcu adaylarını yetiştirdiklerini söyleyen Fenerbahçe Çerkezköy Futbol Okulu Koordinatörü Gökhan Demirer” Yaptığımız sistemi ve düzenli çalışmaların meyvelerini 15 Haziran’da Fenerbahçe Türkiye Alt Yapı Seçmelerine kendi yaş gruplarında seçilen 2003 doğumlu Kaan Çetin, 2004 doğumlu Oğuzhan Yıkmaz, 2005 doğumlu Efe Koçak olmak üzere 3 öğrencimiz ile aldık. Bu bizim sorumluluğumuzu da artırdı. Bize inanan ve istekli öğrencilerimize daha neler verebilirizin heyecanı içinde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğimizi göstermiştir” dedi.

OKULUN AMAÇLARI
Fenerbahçe Spor Okulunun amaçlarından bahseden Demirer “Spor okulumuzun amacı; sporun evrensel boyutları içerisinde, genç sporcularımızın bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimlerinin sağlanmasıdır. Her türlü çalışma, müsabaka, faaliyet ve aktivitelerde milli değer ve evrensel spor ahlakı ile tam bir tutarlılık içerisinde bulunma ve davranma kararlılığındayız. Spor kulübü olarak çok yönlü, karakter sahibi, başarıya odaklanmış, antrenör, sporcu ve spor severle birlikte yeni nesillerinin geliştirilmesi, şampiyon takım ve bireylerin yetiştirilmesi bilimsel çalışmalara göre planlanmıştır. Gerek spor kulübümüzün tüm faaliyetlerinde gerekse sporcularımızın çalışmalarında başarıya odaklanmak planlı, bilimsel, verimli ve disiplinli çalışma ilkeleriyle hareket etme beceri ve alışkanlıkları geliştirmek kaynaklarımızın verimli kullanımını sağlayacaktır. Spora devam etmek isteyen başarılı öğrencilerin lisanslı sporcu olarak öncelikle Fenerbahçe' ye kazandırmasını sağlamak ve böylece Türk sporuna hizmet etmek temel prensibimizdir” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10