Yüksekokul inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, 7 Temmuz’da düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenleri kapsamında çalışmalarına başlanan Namık Kemal Üniversitesi inşaatında çalışmalar?

Çerkezköy 21.07.2013 17:45:00 0
Yüksekokul inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi
 HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
Temel atma töreninin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen, havanın olumlu seyri neticesinde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Veliköy’e üniversite kazandırmak amacıyla uzun uğraşlar verdik. Belediyemize ait olan 117 dönümlük dev bir araziyi üniversite kurma amacıyla Namık Kemal Üniversitesi’ne tahsis ettik. Yakın bir tarihte de Veliköy Belediyemiz ile Namık Kemal Üniversitesi arasında beldemize üniversite kazandırma hususunda protokol imzaladık. Özverili çalışmalarımız ve arzumuz eşliğinde 7 Temmuz günü büyük bir coşku ile ilk kazmayı birlikte vurarak, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy- Veliköy Yerleşkesi’nin ilk eğitim binası olan yüksek okul inşaatı çalışmalarını başlatmış olduk” diye konuştu.

AMACIMIZ EN KISA ZAMANDA TAMAMLAYARAK HİZMETE AÇMAK
Başkan Belindir, yüksekokul inşaatının temelinin gözle görülür hale geldiğini ifade ederek “Hafriyat çalışmalarının ardından temel için beton dökülen bina sahamızın izolasyonu tüm hızıyla sürüyor. Bu işlemlerin ardından demir işçiliği ile ana temel iskeleti oluşmaya başlayacak. Şu an çalışmalarımız belirlenen plan dahilinde sürüyor” dedi. Amaçlarının yüksekokul inşaatını belirlenen iş bitirme planı dahilinde tamamlayarak bir an evvel öğrencilerin hizmetine sunmak olduğunu kaydeden Belindir “Yoğun sıcak altında olağanca güçleriyle çalışma sürdüren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Yüksekokul Veliköy ve bölgemiz için büyük bir adım oldu. Umudumuz bu dev arazi içerisinde yüksekokulumuzdan sonra fakülte inşaatlarının başlamasıdır” diye konuştu.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10