Peyzaj çalışmaları heykellerle zenginleştirildi

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz ayları kapsamında sürdürdükleri peyzaj çalışmalarını zenginleştirmeye devam ediyor.

Çerkezköy 26.07.2013 03:02:00 0
Peyzaj çalışmaları heykellerle zenginleştirildi
 ÇALIŞMALAR NAR SOKAK'TA DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in öncülüğünde çalışmalarını hızlandırdıklarını ve her geçen gün peyzaj süslemelerini zenginleştirdiklerini ifade eden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin son durağı Nar Sokak oldu. Çalışma planı kapsamında Nar Sokak'taki peyzaj çalışmalarının da tamamlandığını kaydeden yetkililer, sokağın yenilenen yüzü ile halka hizmet verdiği değerlendirmesinde bulundu.
 
HEYKELLERLE BEZENDİ
Çalışmalar kapsamında sokağa mevsim çiçekleri başta olmak üzere; begonya ve petunya ekildiği bilgisi veren yetkililer, ''Çerkezköy'ü ana caddelerinden ara sokaklarına kadar tüm gayemizle güzelleştirmeye devam edeceğiz'' dedi. Sokağın ekilen güllerle de güzelleştirildiğini ifade eden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ''Peyzaj çalışmalarımız kapsamında sokağa heykeller de döşeyerek, bu heykelleri çiçekler ile kombine ettik. Böylelikle hem sokak sakinlerinin, hem esnafın hem de sokağı kullanan Çerkezköylülerin estetik bir görünümle karşılaşmasını sağladık'' diye konuştu.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10