Yabancı öğrenciler Ertem’i ziyaret etti

Yabancı öğrencileri misafir eden Özel Gülercin Koleji, yaz kampının ikinci haftasında öğrencilerle birlikte kurumları ziyaret ediyor. Dün Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret ed

Çerkezköy 26.07.2013 03:09:00 0
Yabancı öğrenciler Ertem’i ziyaret etti
 Çerkezköy Haber - Özel Gülerçin Koleji’ne misafir olan öğrencilerin kurum ziyaretleri devam ediyor.  
 
ÇERKEZKÖY’Ü ÇOK BEĞENDİK
İki hafta önce Çerkezköy’e gelen 7 Fransız, 2 Danimarkalı, 3 İtalyan, 2 Sırbistanlı, 1 Finlandiyalı ve 1 Avusturyalı olmak üzere toplam 16 yabancı uyruklu öğrenci, dün saat 14.00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti.  Okul Müdürü Süleyman Sezgin’in de bulunduğu ziyarette, tercüman vasıtasıyla öğrencilere Çerkezköy ile ilgili izlenimleri soruldu.  Çerkezköy’ü beğendiklerini belirten öğrenciler, Ali Ertem’e ne zamandan beri Başkan olduğunu sordular. Ertem, görev süresinin beş yıl olduğunu ancak bu ikinci dönem görevi olduğu için 9. yılın içinde olduğunu ifade etti.
 
HELLO’DAN RAHATSIZ OLMUŞLAR
Ertem’in, en fazla sevdikleri ve en çok sıkıldıkları konuların neler olduğunu sorması üzerine öğrenciler, en çok kendilerini etkileyen olayın Sultanköy’ün güzelliği olduğunu söylediler. Olumsuzluk olarak da Özel Gülerçin Koleji civarında karşılaştıkları çocukların, her defasında kendilerine ‘hello’ diye seslenmeleri olduğunu dile getirdiler.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10