İlk resmi başvuru Dönmez’den

CHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Metin Dönmez, İlçe Teşkilatında düzenlenen törenle ilk resmi başvurusunu yapan isim o

Çerkezköy 26.07.2013 03:13:00 0
İlk resmi başvuru Dönmez’den
 BELEDİYE’Yİ ALACAĞIZ
Resmi başvurusunu partiye yapan aday adayı Metin Dönmez’e başarılar dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, “Bilindiği gibi dört tane arkadaşımız daha önce Belediye Başkanlığı aday adaylıklarını açıklamış ama resmi olarak başvuru da bulunmamışlardı. Bugün ilk kez Metin Dönmez  resmi olarak başvuruda bulunuyor. Kendisine burada benden önce gerek partimize gerekse yönetim kurulu üyelerimize verdiği destekten dolayı ve çalışmalarıyla bizlere örnek olduğu için teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun ve kendisine de başarılar diliyorum” dedi. Çerkezköy’de iktidar olacaklarına inandığını söyleyen Saim Özkan, “İddialı konuşuyorum. Çerkezköy Belediye’sini alacağız” dedi.
 
TEK BAŞINA NORM YOKTUR
CHP İlçe Başkanı Saim Özkan’ın ardından söz alan Metin Dönmez, “Mübarek Ramazan ayında güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Aday adayları içinden ilk resmi başvuruyu ben teslim ediyorum. Genel merkezimizin aday adaylarından istediği belgeleri hazırladım. Sürece bir hafta var ama bu bir hafta içinde resmi başvuruda bulunan arkadaşlarımız da olacaktır. Genel merkezimizin yapacağı anketler ve örgüt içinde bütün üyeleri kapsayan temayül yoklaması ve en nihayetinde mevcut yönetim kurulunun görüşleri alınarak ortaya çıkan isim aday olmaya nail olacak. Tek başına bir norm yoktur. Anket sonuçları bütün üyelere yapılan temayül yoklaması ve şu anki ilçe yönetiminin görüşlerinden çıkan isim ‘Belediye Başkanı’ olacaktır” dedi.
 
KENDİSİNİN AKLA DAHA ÇOK İHTİYACI VAR
Ramazan ayında siyaset konularına girmediğini belirten Metin Dönmez, “Geçtiğimiz günlerde siyasi bir büyüğümüz bir açıklama yapmış ve ‘Metin başkana söylüyorum mübarek Ramazan’da fazla şov yapmasın, Ramazan’dan sonra konuşalım’ demişti. Ben de bir kere söz dinleyeyim ve mübarek Ramazan’da siyaset yapmayım dedim. Kendilerini üzmek istemiyorum ama normalde konuşacak çok şeyler var. Uykusuz kalmasınlar. İnşallah Ramazan’dan sonra konuşacağız. O şahısla ilgili daha detaylı bilgi vereceğiz. Bana akıl veren bana edepsiz ahlaksız diyen kişi sevgili Peygamber Efendimizin bir hadisini örnek göstererek ‘Sana biri sataştığında üç kere ben oruçluyum bana sataşma de’ şeklinde konuşan arkadaş makamında hiç hoş olmayan bir davranış içine girmiştir. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bana akıl vermeye kalkıyor ama kendisinin akla daha çok ihtiyacı varmış” dedi.
 
ÇERKEZKÖY’Ü KENT HAVASINA BÜRÜNDÜRECEĞİZ
Genel Merkezin çıkaracağı adayın Çerkezköy Belediyesi’ni kazanacağı iddiasında bulunan Dönmez, “Belediye Başkan adayı demiyorum. Belediye başkanı olacaktır diyorum. CHP’nin kadroları on yıldan beri kör bir şekilde yok edilmiş. Çerkezköy’ü tekrar kent havasına büründürecek sosyal belediyeciliği biz getireceğiz. Kadrolarımızla iş başına geleceğimize inanıyorum ve bunda da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Süreci bekliyoruz ve hayırlısı olsun diyorum” ifadelerini kullandı. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda önceki akşam saat 20.00’da düzenlenen basın toplantısına CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayları Metin Dönmez, Ensar Sivri ve Aktaş Güler, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10