CHP’den anlamlı iftar

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı engelliler, şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine yönelik Çelebi Öğrenci Yurdu’nda iftar yemeği düzenledi. Katılımın yoğun olduğu iftar prog

Çerkezköy 26.07.2013 03:25:00 0
CHP’den anlamlı iftar
 Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanlığı düzenlediği iftar programında şehit ailelerini, gazileri, engellileri ve partileri bir araya getirdi.
 
ÇELEBİ ÖĞRENCİ YURDU’NDA YAPILDI
Önceki gün Çelebi Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programına CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Metin Dönmez, Aktaş Güler, Ensar Sivri, İl Genel Meclis Üyesi M. Zeki Gürcün, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, gaziler, şehit aileleri ve partililer katıldı.
 
DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Programın ev sahipliğini yapan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, misafirleri ile yakından ilgilendi. Aziz ve mübarek Ramazan ayıda partililer ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldikleri için duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Saim Özkan, “Bu verdiğimiz iftar yemeğine katılarak bizleri onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Yüce Rabbim inşallah daha nice iftar programlarında bizleri hep birlikte buluşturur. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum. Tuttuğunuz oruçların kabul olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10