Uysal, “Emaneti Daha İleri Taşımak Zorundayız”

Demokrat Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katılan Genel Başkan Gültekin Uysal, siyasetin dar kalıplar içerisine hapsedildiğini söyledi. Uysal, “Şehitlerimizi

Bölgede Gündem 28.07.2013 19:32:00 0
Uysal, “Emaneti Daha İleri Taşımak Zorundayız”
 Çerkezköy Haber - Partisinin  Lüleburgaz İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen iftar programında konuşan Gültekin Uysal, siyasetin dününü, bugününü ve geleceğini değerlendirdi.
 
“SİYASET DAR KALIPLARA HAPSEDİLİYOR”
Hukuk üstünlüğünün olduğu bir Türkiye yaratmayı hedeflediklerini belirten Uysal şunları kaydetti: “Türkiye'yi siyah ile beyaz arasına sıkıştıranlar, Türkiye’nin geleceğini, insanların, gençlerin, esnafın, çiftçinin geleceği üzerinden kurgulayacaklarına, adeta bu milletin geçmişini bir cephanelik haline getirerek, dünü tartıştırmak zorunda bırakarak, geleceğini arayamaz duruma getirmişlerdir.
 
“ŞEHİTLERİMİZİN BİZE BIRAKTIĞI EMANETE SAHİP ÇIKMALIYIZ”
Partililerin sorularını da cevaplayan Uysal, "Kanlarıyla, canlarıyla bu vatan coğrafyasının hamuruna karışan şehitlerimizin bize bıraktığı bu emaneti ileri taşımak durumundayız. Bunu yapabilecek gücümüz de imkânlarımız da vardır. Yeter ki bu sahip olduğumuz imkan ve kabiliyeti, bu milletin bütün milli güç unsurlarıyla beraber sahada aktif hale getirelim. Bunu yapacak olan irade siyasettir.” İfadelerini kullandı.
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10