CHP İftarında Kardeşlik Mesajları Verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından önceki akşam Recep Güven Parkı'nda iftar yemeği verildi.

Kapaklı 28.07.2013 19:47:00 0
CHP İftarında Kardeşlik Mesajları Verildi
 BİRBİRİMİZİ DÜŞÜNMEMİZ GEREKEN BİR AYDIR
İftar yemeğine yüzlerce kişi katıldı. Açılan iftarın ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Bu güzel iftar sofrasında bir araya gelmemize imkan sağlayan İlçe Teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı çok önemli bir aydır. Birlik, beraberlik ve hoşgörümüzün bir üst düzeye çıktığı bir aydır. Tokun açın halinden anlayan, yoksulların da iyi anlaşıldığı bir aydır. Ramazan birbirimizi düşünmemiz ve sevmemiz gereken, şefkat ve muhabbet göstermemiz gereken bir aydır. Bu vesile ile herkesin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

ÜZERİMİZDE ÇOK EMEĞİNİZ KATKINIZ VAR
Partililerle birlik ve beraberlik içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, "Özümüzde çok önemli bir yeri olan bu mübarek günlerde bizleri kaynaştıran, Kapaklı İlçe Teşkilatı Başkanı Kenan Şeçkin ve yönetimine yürekten teşekkür ediyorum. Daha belde yönetimi iken örnek bir teşkilat olan ilçe örgütümüzün özverili çalışmalarının bizlere desteği çoktur. Bilerek veya yanlışlıkla kendilerini kırdıysam mübarek günlerde onlardan özür diliyorum. Haklarını bana helal etsinler. Üzerimizde çok emeğiniz ve katkınız var" diye konuştu.

RAHMETLE ANIYORUZ
Yüceer, "Kapaklı ilçe oldu. Tekirdağ ve örgütümüze çok büyük katkılar sunacağınıza inanıyorum. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlik beraberlik ve uyum içinde çalışmaya devam edecekler. Toplumumuzun ibadetini geleneğini göreneğini yaşayabilmesi ve gelecek kuşaklara aktarabilmesi, bayrağımızın dalgalanması bizler için çok önemlidir. İbadetimizi özgür bir şekilde yapabiliyorsak, kula kulluk değil de Allah’a kulluk edebiliyorsak, bayrağımızı dalgalatabiliyorsak, bayramları doya doya yaşayabiliyorsak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ile canı pahasına bu ülke için mücadele edenler sayesindedir. Onları rahmetle anıyoruz" dedi.

KAN VE SAVAŞ İSTEMİYORUZ
“Müslüman coğrafyasında üzücü olaylara tanıklık ediyoruz” diyen Yüceer, Irak, Filistin ve Suriye'den sonra şimdi de Mısır'da istenmeyen olayların yaşandığını söyledi. Kardeşlerin birbirini öldürmemesini temenni eden Yüceer, “İnsanların özgürce ibadetlerini yapabilmelerini ve özgürlüklerinin kısıtlanmamasını istiyoruz. Duamız bu duygularımızın gerçekleşmesidir. Savaşsız bir yaşam istiyoruz. Birlik ve beraberlik için çok daha fazla çalışacağız" dedi.

RAMAZAN AYI MÜBAREK BİR AYDIR
CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de Kapaklı İlçe Teşkilatına teşekkür ederek, Ramazan ayının mübarek bir ay olduğunu belirtti. Ramazan Ayı’nın insanların bir araya geldiği, acılarını paylaşıldığı bir ay olduğunu kaydeden Köprülü, “Bu aylarda insanlar kucaklaşır. Bir araya gelmenin vermiş olduğu güçle birlikte geleceğe daha umutla bakarlar. Ramazan ayında Tekirdağ ve Kapaklı' da bir kez daha umutlandık. Yüzlerce insan aynı sofrada iftarlarını açtılar. Bugünlerde 76 milyonun kardeşçe yaşayacağı, birbirine omuz vereceği, güç vereceği zamanlarda Kapaklı olarak bütün ülkeye örnek oldunuz" dedi.

KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ
Birlik ve beraberliğin umutla ve kardeşçe ülkede devam edeceğini belirten Köprülü, "İnanıyorum ki Ramazan ayının bereketi bolluğu aynı coşku ile bütün Türkiye'de devam edecektir. Yarınlar bugünden daha güzel olacaktır. Yeter ki bu masa etrafında kardeşçe, dostça, buluşan insanların sayısı artsın. Güzel günler inanan insanlar ile gelir. Sizler inanan ve geleceğe umutla bakan insanlarsınız" diyerek konuşmasını tamamladı.

KATILIM YOĞUN OLDU
Düzenlenen iftar yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekilleri Dr.Candan Yüceer ve Emre Köprülü, İl Başkanı Recep Palabıyık, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İl Genel Meclis Üyeleri Sami İkizler ve Zeki Gürcün, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Metin Dönmez, Aktaş Güler ve Ensar Sivri, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Zafer Akgün ve Veysel Güven, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, Karaağaç Eski Belediye Başkanlarından Onur Karahanlar, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10