Yeni hastanenin ihale tarihi belli oldu

Çerkezköy’de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından ilçede hizmete açılacak yeni Devlet Hastanesi için ihale tarihi belli oldu. Ak Parti Hükümetinin ilç

Çerkezköy 30.07.2013 19:42:00 0
Yeni hastanenin ihale tarihi belli oldu
 Çerkezköy Haber - Mevcut hastanenin yanına yapılması planlanan Çerkezköy Devlet Hastanesi için geri sayım başladı. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, 250 yatak kapasitesine sahip olacak yeni hastane için ihale tarihinin 5 Ağustos olarak belirlendiğini söyledi.

2014’ÜN SONUNDA BİTMİŞ OLACAK
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile İlçede tam bir sağlık dönüşümü yaşandığının altını çizen Demirbağ şöyle konuştu: “Çerkezköy son dönemde Trakya’nın parlayan yıldızı haline geldi. Kentleşmenin üst düzey olduğu ilçemizde sağlığa da ayrı önem veriyoruz. Mevcut hastanenin yanına yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için ihale tarihi belli oldu. Buradan işi yüklenmeye aday firmalara sesleniyorum. Bu dev proje için ihale tarihi 5 Ağustos. Ve hastanenin 2014 yılının sonlarına doğru faaliyete geçmesi planlanıyor” dedi.

ESKİ HASTANENİN YERİNE OTOPARK VE YEŞİL ALAN YAPILACAK
Yeni hastane yapıldıktan sonra eski hastane alanının otopark ve yeşil alan olarak değerlendirileceğini belirten Demirbağ, “ Yeni hastanemiz hizmete açıldıktan sonra eski hastane alanımızın bir kısmını ilçemizin otopark sorununu bir nebze de olsa ortadan kaldırmak amacıyla otopark, bir kısmını ise, vatandaşlarımızın güzel zaman geçirebilmeleri için yeşil alan olarak kullanılması planlanıyor.” diye konuştu. Başkan Demirbağ, İkinci dönem Çerkezköy Belediye Başkanlığını yapan Ali Ertem’in 2014’de yapılacak yerel seçimler için aday adayı olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber / Kübra AŞIK

0282 726 91 91
0282 747 65 10