Dördüncü kattan düşerek hayatını kaybetti

Gazi Osman Paşa Mahallesi İçli Sokak’ta bulunan altı katlı bir inşaatta duvar ören 49 yaşındaki Mustafa Balcı dördüncü kattan beton zemine düşerek olay yerinde hayatını kaybetti. Balcı’nın c

Çerkezköy 31.07.2013 19:25:00 0
Dördüncü kattan düşerek hayatını kaybetti
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de yapımı devam eden bir inşaatta çalışma yapan bir kişi dördüncü kattan boşluğa düşerek hayatını kaybetti.
 
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Üzücü kaza dün sabah saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Gazi Osman Paşa Mahallesi İçli Sokak’ta inşaatı devam eden altı katlı binanın dördüncü katında Dursun Ş. ve Mustafa K. ile birlikte duvar ören 49 yaşındaki Mustafa Balcı dengesini kaybederek beton zemine düştü. Yerde hareketsiz yatan Mustafa Balcı’nın yanına koşan işçiler, durumu hemen 112 ekiplerine ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Balcı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.
 
AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olayın ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inşaatın etrafını güvenlik şeridi ile çevrelerken olayı duyan Balcı’nın yakınları da inşaata akın etti. Mustafa Balcı’nın cansız bedeni ile karşılaşan ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Olayda hayatını kaybeden Balcı’nın cesedi, Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’nın yaptığı incelemenin ardından sevenlerinin göz yaşları arasında İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
TEPKİLERİNİ DİLE GETİRDİLER
Olayın meydana geldiği inşaata gelen iş güvenliği uzmanı da katlarda inceleme yaparak savcıya ve polislere inşaatta güvenlik önlemleri alınıp alınmadığı hakkında bilgi verdi. Mustafa Balcı’nın yakınları ise “Neden herhangi bir güvenlik önlemi almıyorsunuz” diyerek bu olaya tepkilerini dile getirdiler. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden Mustafa Balcı’nın evli ve dört çocuğunun olduğu bildirildi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10