Ak Partililer iftarda buluştu

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından önceki gün düzenlenen iftar programında parti üyeleri ve eşleri bir araya geldi.

Çerkezköy 4.08.2013 18:31:00 0
Ak Partililer iftarda buluştu
 DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI
Ak Parti Çerkezköy İlçe yönetimi tarafından verilen iftar programı Pasha Otel’de gerçekleştirildi.  İftar programına parti yönetimi ve eşlerinin yanı sıra Ak Parti Vize Belediye Başkan Aday Adayı ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Vehbi Demirtaş, Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, üye ve eşleriyle yakından ilgilendi.
 
ÜYE KAYDI DAHİ YAPMADIK
2004 yılından beri geleneksel olarak verdikleri iftar yemeğiyle üyelerle bir araya geldiklerini kaydeden Demirbağ, “Yemek işin bahanesidir. Asıl olan sizlerle bir araya gelmek, Ak Parti ailesi olarak güzel bir gün geçirmektir” dedi. Ramazan ayı içinde parti olarak siyaset yapmamayı tercih ettiklerini kaydeden Demirbağ, “Ramazan boyunca üye kaydı dahi yapmadık” diye konuştu.
 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Ramazan Bayramı sonrası üyeleri zorlu bir çalışma sürencin beklediğini sözlerine ekleyen Alaettin Demirbağ, “Gerek Çerkezköy’de, gerek Tekirdağ’da, gerekse Türkiye genelinde Ak Parti’yi ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı layıkıyla temsil edebilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Demirbağ, konuşmasının sonunda tüm ülkenin kardeşçe birlik beraberlik içinde yaşamasını temenni etti.  
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10