Protokol bayramlaşmasına yoğun ilgi

Çerkezköy protokolü Ramazan Bayramı’nın ilk günü Belediye önünde bayramlaştı. Önceki yıllarda eski belediye nikah salonunda düzenlenen bayramlaşma programı bu yıl sokağa taştı. 11.00-11.30

Çerkezköy 11.08.2013 22:17:00 0
Protokol bayramlaşmasına yoğun ilgi
 Çerkezköy Haber - Bayramın ilk günü düzenlenen bayramlaşma programına kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Çerkezköy’de  protokol üyeleri ve kentin üst düzey yöneticileri Ramazan Bayramı’nın ilk günü  bayramlaştı. Çerkezköy Belediye binası önünde saat 11.00’da başlayan bayramlaşma programına CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Vekili  Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ile ilçe yönetim kurulu, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Metin Taşkın, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek, Zeki Gürcün, Sami İkizler,  Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Aktaş Güler, Metin Dönmez, Ensar Sivri, Cevdet Aydemir, eski meclis üyelerinden İbrahim Çekçi, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve şirketin üst düzey yöneticileri, belediye birim amirleri, mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
ÇOCUKLARIN HARÇLIĞI ÖNSEL’DEN
CHP yönetimi ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayları bayramlaşma programına tam kadro katılırken, önceki yıllarda çocuklara bayram harçlığı dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, bu bayram çocuklara bayram harçlığı vermedi. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, kendisi ile bayramlaşan çocuklara bayram harçlığı vererek çocukları sevindirdi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10