Engellilerin Karadeniz çıkarması

Çerkezköy Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Üyesi 15 kişi ve refakatçileri için Karadeniz gezisi düzenledi. 30 kişilik kafile dün saat 09.00’da Çerkezköy Engelliler Eğitim-Ã?

Çerkezköy 13.08.2013 22:24:00 0
Engellilerin Karadeniz çıkarması
 Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi 15 kişi ve beraberindeki refakatçilerden oluşan 30 kişilik heyet, dün sabah saat 09.00 sıralarında Karadeniz’e hareket etti.
 
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ DÜZENLİYOR
Çerkezköy Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda 15 engelli birey ve 15 refakatçiden oluşan 30 kişilik Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi heyetinin Karadeniz Gezisi etkinliği için destek verilmesi oybirliği ile karara bağlanmıştı. 30 kişilik grubun 5 gece 6 gün sürecek olan Karadeniz yolculuğu dün sabah saat 09.00’da başladı. Çerkezköy Engelliler Eğitim-Öğretim ve Yaşam Evi önünden hareket eden heyette İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek de yer aldı.
 
DEMİRBAĞ TARAFINDAN KARŞILANACAKLAR
30 kişilik kafile, bir hafta boyunca Rize İkizdere’de konaklayacak. Buradan günübirlik ziyaretlerle Sümela Manastırı, Ayder Yaylası, Uzungöl ve Batum gibi turistik yerleri tanıma şansı bulacak olan heyet, Batum’daki gezinin ardından gece eğlenme fırsatı da bulacak.  Kafile, gezi esnasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ tarafından Trabzon’da karşılanacak ve bir çay fabrikasını gezecek.
 
DERNEK ÜYELERİNİ DE ZİYARET EDECEKLER
Karadeniz turuna çıkacak olan TSD Çerkezköy Şubesi heyetini yolcu etmeye gelen Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nuran Yeşil, “Belediye Başkanımız Ali Ertem ve tüm meclis üyesi arkadaşlarım adına sizlere hayırlı yolculuklar dilemeye geldim. Allah yolunuzu açık etsin” dedi. Yolculuk esnasında bazı TSD şubelerini de ziyaret edeceklerini kaydeden TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise “Çerkezköylüler bizden dualarını eksik etmesin” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10