Fabrika deposunda yangın

Çorlu’da önceki gece bir fabrikada henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Çorlu 14.08.2013 22:32:00 0
Fabrika deposunda yangın
 Çerkezköy Haber - Çorlu’da kağıt fabrikası deposunda yangın çıktı.
 
MÜDAHALE ETTİLER AMA YETERLİ OLMADI
Çorluda'da Lila Kağıt Fabrikası'nın depo kısmında önceki gün saat 21.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangına ilk olarak orada çalışanlar müdahale etti ama müdahaleleri yeterli olamayınca hemen fabrikadan çıkıp itfaiyeye haber verdi. Kısa süre sonra Çorlu ve çevre illerden gelen takviye ekiplerinin de yardımıyla yangın 2 saat içinde kontrol altına alındı.
 
ÇIKIŞ SEBEBİ BİLİNMİYOR
Çıkan yangın ile ilgili konuşan Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Faruk Yücel yangın çıkış sebebini henüz daha tam tespit edemediklerini belirtip ‘’Yangın kağıt fabrikasının 2 bin metrekarelik deposunda meydana geldi. Ancak şuan kontrol altına alındı. Tamamen söndürüldükten sonra yapılacak olan incelemenin ardından çıkış nedeni belirlenecektir. Şimdilik kesin bir şey söylemek doğru olmaz ‘’ dedi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak jandarma ekipleri de soruşturma başlattı.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10