Şırnak’ta başlayan dostluğumuz, Tekirdağ’da da devam etti

Bu yılki Yüksek Askeri Şura toplantısı kararları doğrultusunda emekli olacak olan Tekirdağ 8. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük onuruna Vali Ali Yerlikaya tarafından veda yemeği verildi.

Tekirdağ 17.08.2013 01:02:00 0
Şırnak’ta başlayan dostluğumuz, Tekirdağ’da da devam etti
 VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Veda yemeğine; Vali Ali Yerlikaya ve Eşi Hatice Nur Yerlikaya, Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük ve Eşi Fatma Küçük, Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve Eşi Münevver Dalgıç, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Aydın Torlak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek ve Eşi Zehra Şimşek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Yel ve eşi Fatma Yel, İl Jandarma Komutanı  Hakan Saraç ve eşi Figen Saraç, Jandarma Alay eski Komutanı Kazım Rıfkı Ayan ve eşi İlknur Ayan,İl Emniyet Müdür vekili Bülent Şensoy, protokol üyeri ve  eşleri ile STK temsilcileri katıldı.
 
30 AĞUSTOS’TA EMEKLİ OLUYOR
Yemekte konuşan Vali Yerlikaya “Tekirdağ’a atandığım günden bu yana ekip arkadaşlarım olarak kabul ettiğim ve birlikte çalıştığım Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük ile Tekirdağ öncesi Şırnak ilinde başlayan dostluğumuz Tekirdağ’da da devam etti. Kendisi 30 Ağustos itibariyle emekli oluyor. Emeklilik yaşantısının kendisi ve ailesine sıhhat, afiyet ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi. Günün anısına Vali Yerlikaya tarafından Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük’e hediye takdim edildi.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10