Veliköyspor yeni sezonun startını verdi

İlçemizi U-15 Ligi’nde temsil edecek olan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı sezon hazırlıklarının startını verdi. Veliköy Sahası'nda geçtiğimiz günlerde ilk antrenmanına çıkan Veliköyspor U-

18.08.2013 18:37:00 0
Veliköyspor yeni sezonun startını verdi
 Tekirdağ U-15 Ligi’nde mücadele edecek olan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
 
VELİKÖYSPOR İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
Veliköy Sahası'nda gerçekleşen ilk antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Isınma hareketlerinin ardından kültür-fizik hareketleri ile devam eden antrenman çift kale maç ile sürdü. Son olarak düz koşu yapan futbolcular antrenmanı tamamladılar.
 
'' AY SONUNA KADAR HAZIRLANACAĞIZ”
Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı ligin 31 Ağustos’ta başlayacağını belirterek “ Genç oyuncularımız yeni sezon hazırlıklarına başladılar. U-15, ve U-17 takımlarımız hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyorlar. U-15 takımı ile hazırlıklarımıza 10 Ağustos itibariyle başladık. Haftanın beş günü U-15 ve U-17 takımımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. U-15 Ligi de 31 Ağustos’ta başlıyor. ” diye konuştu.
 
“ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ”
Oyuncuların gösterdiği performanstan memnun kaldığını ifade eden Sarı “ Oyuncularımız sıcak havaya rağmen Veliköspor’un formasının ağırlığını taşımak için çok çalışmaları gerektiğinin farkındalar. Antrenmanlar her geçen gün biraz daha ağırlaşacak. Bu ilk çalışma dönemimizde depoladığımız güce sezon boyunca ihtiyacımız olacak. Hedeflerimizi büyüterek çok çalışıyoruz. Bunun karşılığını da sezonun sonunda alacağız. Veliköyspor olarak alt yapıya önem veren bir takımız” dedi.
 
“HAZIR HALE GELECEĞİZ”
5 günlük çalışma sonunda altyapı sporcularının gösterdiği gayret ve çalışma hırsının teknik heyeti mutlu ettiğinin altını çizen Sarı Çolak “  2-3 yıl içinde çok yetenekli oyuncuları A Takım bünyesine çıkaracağız. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Çalışmalarımıza haftada 5 gün devam edeceğiz. İlerleyen günlere doğru hazırlık karşılaşmaları ile durumumuzu göreceğiz. Sezon başlangıcında ise tam hazır hale gelmiş olacağız'' diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10