Kültür Merkezi’nin proje çalışmaları tamamlandı

Kapaklı’da ihale çalışmaları devam eden Kültür Merkezi’nin maketi Belediye Hizmet Binası girişinde vatandaşlara sergilenmeye başlandı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kültür Me

Kapaklı 19.08.2013 20:41:00 0
Kültür Merkezi’nin proje çalışmaları tamamlandı
 Çerkezköy Haber - Kapaklı Belediyesi tarafından 2013 yılında yapımına başlanılması planlanan ve proje çalışmaları tamamlanan Kültür Merkezi’nin maketi sergilenmeye başlandı. 
 
MAKETİ SERGİLENİYOR
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Beyaz Saray Düğün Salonu’nun bulunduğu belediye hizmet alanına yapılması planlanan Kültür Merkezi’nin Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Proje çalışmaları tamamlandı. İlçemize kazandıracağımız Kültür Merkezimizde 91 araç kapasiteli kapalı otopark ve 310 kişilik çok amaçlı salon yer alacak. Kültür Merkezi içindeki fitness salonunda spor yapabilecek olan Kapaklı halkı, proje içinde bulunan sauna, hamam ve dinlenme salonları gibi bölümlerde dinlenme imkanına sahip olacak. Kültür Merkezi içinde yer alacak olan 3 adet 90’ar kişilik cep sineması ile vatandaşlar ailesi ile birlikte film izlemek için Çerkezköy’e gitmek zorunda kalmayacak” dedi.
 
KAPAKLI HALKI EN İYİSİNE LAYIK
Mandalı, Kültür Merkezi içerisinde 500 kişilik balo salonu ve açık amfi tiyatronun da yer aldığını belirterek “Projede ayrıca kütüphane, dans-müzik-fotoğraf ve tiyatro atölyeleri, 9 adet derslik ve öğretmen odası bulunacak. 1080 metrekarelik ticari alanın yanı sıra 2 adet de cafe&restaurant yer alacak” dedi. 15 bin 931 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Kültür Merkezi’nin proje çalışmasının tamamlandığını, ihale çalışmalarının tamamlanmasının ve ihalenin gerçekleşmesinin ardından yapım çalışmalarına başlanılacağını belirten İrfan Mandalı, halktan aldıkları güçle, daha çağdaş, daha modern bir Kapaklı yaratmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Mandalı Kapaklı halkının en iyisine layık olduğunu vurguladı.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10