Belediyeden çalışanlarına kafeterya hizmeti

Kapaklı Belediyesi, çalışanları için belediye binasının teras katında kafeterya yapacak. Belediye Hizmet Binası Terasına Kafeterya Uygulama Projeleri Teknik Şartnameler, Keşif ve Metrajlarının HazırlanmasÄ

Kapaklı 21.08.2013 00:52:00 0
Belediyeden çalışanlarına kafeterya hizmeti
 TEK FİRMA KATILDI
Necmi Ölke başkanlığında toplanan İhale Komisyonunda, Özer Celayer, Hasan Demir, Kaan Vaizoğlu ve Müjdat Aşık da yer aldı. Yaklaşık maliyeti 43 bin 128,75 TL olan ihaleye yalnızca bir firma katıldı. İhaleye katılan Bora Yapı Endüstri firması 45 bin 500 TL ile yaklaşık maliyetin üzerinde teklifte bulundu. İhale sonucu, komisyon tarafından yapılacak detaylı incelemenin ardından belli olacak. İhalenin onaylanmasının ardından yüklenici firma yer tesliminden itibaren 45 gün içinde projeyi hazırlayarak Kapaklı Belediyesi’ne sunacak. Projenin uygun görülmesi ve onaylanması halinde en kısa sürede yapım ihalesi gerçekleştirilip yapım çalışmaları başlayacak.
 
ENGELLİ PLATFORMU YAPILACAK
Belediye çalışanlarının ihtiyaçlarına yönelik Hizmet Binası’nın teras katına yapılması planlanan Kafeterya projesi kapsamında engellilerin kafeteryaya ulaşımı için engelli platformu yapılacak. Girişi fotoselli kapı olarak düşünülen kafeterya projesinde ayrıca mutfak, merdiven, otomatik katlanır tente sistemi, korkuluklar, su ve ısı yalıtımı, ısıtma ve soğutma sistemleri, servis bankoları, yağmur suyu giderleri, elektrik tesisatları, aydınlatma sistemleri de yer alacak.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10