Ergene, kaymakamını karşıladı

Büyükşehir Yasası ile 4 belde, 2 mahalle ve 10 köyün birleşmesiyle kurulan Ergene İlçesi'ne ilk atanan Kaymakam Fatih Kızıltoprak, kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Ergene 23.08.2013 00:30:00 0
Ergene, kaymakamını karşıladı
 KURBAN KESİLDİ
İçişleri Bakanlığı'nın son kaymakamlar kararnamesi ile Artvin'nin Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Büyükşehir Yasası ile kurulan Ergene İlçesi'ne atandı. Dün ilçeye gelen Kızıltoprak'ı Kaymakamlık binası önünde Marmaracık Belde Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Misinli Belde Belediye Başkanı Ziyamettin Yaman, Ulaş Belde Belediye Başkanı Kenan Demiray, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bürokratlar ve vatandaşlar karşıladı. Aracından inen Kızıltoprak için Marmaracık Belediyesi tarafından kurban kesildi. Kesilen koçun akan kanı kasap tarafından Kaymakam Kızıltoprak'ın alnına sürüldü.
 
HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Kızıltoprak, "Bugün yeni bir göreve başlıyorum. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Borçka'daki görevimden sonra Ergene'ye atandım. Bundan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bizim şiarımız halktır. Devletin varlığı ancak halk için çalışıyorsa geçerlidir. Bu sebeple halkımız için sonuna dek çalışacağız" dedi. Daha sonra makamına geçen kaymakam Kızıltoprak, yetkililerden ilçe hakkında bilgi aldı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10