Aynı imkanları sağlayacağım

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Metin Dönmez ve Aktaş Güler’in ardından Ensar Sivri de, aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Çerkezköy 23.08.2013 00:49:00 0
Aynı imkanları sağlayacağım
 CHP’YE BÜYÜK İLGİ VAR
Sivri’nin resmi başvurusu dolayısıyla önceki akşam saat 19.00’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı önünde basın toplantısı düzenlendi. Dün saat 19.00’da parti önünde düzenlenen programa CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, İl Genel Meclis üyesi Zeki Gürcün, CHP Belediye Meclis üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ensar Sivri’nin ailesi ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan “Hayırlı uğurlu olsun ve her şey gönlünce olur. Cumhuriyet Halk Partisi’ne gerek aday adaylığı gerekse üyelik açısından büyük ilgi var. Çerkezköy’de yaşayan vatandaşların sıkıntılarını sosyal demokrat belediyecilik çözecek” dedi.
 
TÜRKİYE’Yİ KURAN PARTİ CHP’DİR
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri de toplantıda yaptığı konuşmada “2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı için, Cumhuriyet Halk Partisi’ne resmi başvurumu yaptım. Bu özel anımda benimle beraber olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye’yi kuran parti CHP’dir. Ülkeyi yaşatan, geliştiren ve gelecek nesillere bırakacak olanda Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Çünkü CHP tek kişinin değil, halkın partisidir. Halkımızın partisidir ve sizlerin partisidir” ifadelerini kullandı.
 
ATATÜRK’ÜN İLKE VE DEVRİMLERİNE BAĞLIDIR
Sivri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ürettiği politikaların Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı olduğunu ifade ederek, “Bu ilke ve devrimler, her çağda Türkiye’nin bağımsız, demokratik güçlü ve güvenli yaşamasının temelini oluşturuyor. Bu ilke ve devrimlere sahip çıkmak aynı zamanda geleceğimize sahip çıkmaktır. Atatürk e sahip çıkmaktır” dedi. CHP’nin 2014 yerel seçimlerdeki iktidar yürüyüşünün sadece aday kadrolarıyla olmayacağını belirten Sivri, “CHP’ye gönül vermiş, üye olmuş, olmamış; bugüne kadar oy vermiş vermemiş, herkesin içine dahil olacağı bir süreci kapsamaktadır. Bu çerçevede herkese ihtiyacımız var” dedi. M. Kemal Atatürk’ün hayatından da kesitler sunan Sivri “Bir gün Mısır’da bağımsızlık davası için çalışan liderlerden biri, Mustafa Kemal’i görmeye gelmiş. Kendisine, ‘Bizim hareketin de başına geçmek istemez misiniz?’ diye sormuş. Olabilecek bir şey değildi ama insan yoklamalarını pek seven Mustafa Kemal, ‘Yarım milyonunuz bu uğurda ölür mü?’ diye sormuş. Adamcağız yüzüne bakakalmış, ‘Fakat Paşa Hazretleri yarım milyonun ölmesine ne lüzum var? Başımızda siz olacaksınız ya’ demiş. Mustafa Kemal de, ‘Benimle olmaz, Beyefendi Hazretleri, yalnız benimle olmaz. Ne zaman halkınızın yarım milyonu ölmeye karar verirse, o vakit gelip beni ararsınız’ şeklinde cevap vermiş. İşte bu çerçevede CHP, iktidar yürüyüşünde siz değerleri partililerimize ve partili olmayan vatandaşlarımıza ihtiyaç duymaktadır. Gelin hep beraber olalım, demokrat, güçlü ve huzurlu Çerkezköy ve Türkiye için çalışalım” diye konuştu.
 
DAHA GÜZEL OLACAK
Sivri, Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından, Kızılpınar ve Veliköy Beldelerinin de Çerkezköy’e bağlandığını anımsatarak “Yani Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy artık bütünleşti. Kızılpınarlı ve Veliköylü hemşerilerim kendilerini umutsuz hissetmesinler. Oralara hizmet götürmede aksaklıklar yaşatacağımızı düşünmesinler. Çerkezköy’de hangi olanakları bulabiliyorlarsa, söz veriyorum, Kızılpınar ve Veliköy’de de aynı imkânları sağlayacağım. Çerkezköy, Kızılpınarla ve Veliköy’le çok daha güzel olacak” dedi. Türkiye’nin çok güçlü bir ülke olmasına rağmen gücünü gösteremediğini belirten Sivri “Bunun için CHP kadroları tarafından yönetilmelidir” dedi. Sivri, konuşmasının ardından içinde evraklarının bulunduğu resmi başvuru dosyasını alkışlar eşliğinde Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan’a teslim etti. Ensar Sivri ve ailesi programın ardından kendisini tebrik eden partililer ile tek tek tokalaşarak teşekkür etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10