Uyuşturucu operasyonunda bir tutuklama

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucuya karşı mücadelesi devam ediyor.

Tekirdağ 24.08.2013 00:28:00 0
Uyuşturucu operasyonunda bir tutuklama
 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, önceki gün saat 8.30 sıralarında TOKİ kavşağında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte düzenlenen operasyonda K.M.ve M.E. C. gözaltına alındı.
 
BİR KİŞİ TUTUKLANDI
Operasyon kapsamında bin adet Ekstacy Uyuşturucu Hap ve 131 paket Bonzai uyuşturucu paketi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan K.M., “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine konulurken, M.E.C.ise serbest bırakıldı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğin teminatı gençler başta olmak üzere toplumun her kesimini uyuşturucu maddelerin zararlarından korumak amacıyla uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarının etkin ve kararlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10