Dernekler, kardeşlik duygusu ve dayanışmayı artırır

Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, dün sabah saatlerinde Çerkezköy Samsunlular Derneği yöneticilerini aÄ?

Çerkezköy 24.08.2013 00:34:00 0
Dernekler, kardeşlik duygusu ve dayanışmayı artırır
 Çerkezköy Haber – Geçtiğimiz hafta ilçedeki görevine başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, dün Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, Gençlik Kolları Başkan Bahri Altınsoy ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.
 
BAŞARILAR DİLEDİLER
Dün saat 10.30’da Kaymakam Kubilay’ı ziyaret eden Enver Bayram ve beraberindekiler, Kubilay’a yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti. Ziyaret dolayısıyla mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Kubilay, “Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizleri tanıdığım için son derece memnunum. Çerkezköy’de yeni göreve başladık. Yavaş yavaş ilçemizi tanıma fırsatı buluyorum. Sizlerle birlikte güzel çalışmalara imza atmak istiyorum” diye konuştu. 
 
KOZMOPOLİT BİR BÖLGE
Kaymakam Kubilay, Türkiye’nin 81 ilinden vatandaşların bulunduğu Çerkezköy’ün kozmopolit bir yapıya sahip olduğunu ifade ederek “Dernekler ilçelerde güzel ve uyum içersinde faaliyet göstermektedirler. Dernekler hemşerilerin kardeşlik duygusunu ve dayanışmanın artırılmasına vesile oluyor. Sinop Gerze’de de görev yaptığım süre zarfında derneklerimizin programlarına katılıp güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Dernekler sevinçli günlerde sevinçleri çoğaltır, acı durumlarda ise üzüntüleri hafifletirler. Görev yaptığım ilçelerde her zaman derneklerimizi önemsemişimdir” dedi.
 
DERNEK HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram da Kaymakam Metin Kubilay’a yeni görevinde başarılar diledi. Samsun’un 15 ilçesine hitap eden Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin şemsiye görevi yaptığını kaydeden Bayram “Çerkezköy’de derneğimizi bir yıl önce kurduk. 24 Mart tarihinde yapılan kongre ile birlikte yeni yönetimimizi belirledik. Dernek olarak bir yıldır üyelerimiz için güzel çalışmalara imza atıyoruz. Üye sayımız 700’ü geçmiştir” ifadelerini kullandı.
 
KURSLAR AÇTIK
Dernek olarak üyelere sosyal aktiviteler de sağladıklarını belirten Bayram “Dernek olarak futbol, basketbol, voleybol ve halk oyunları kursu açtık. Toplam 73 sporcumuz bulunuyor. Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak bu yıl Tekirdağ 2.Amatör Lig’de mücadele edeceğiz. Bununla ilgili evraklarımızI federasyona teslim ettik. Dernek olarak ayrıca kadın kollarımız ve gençlik kollarımızı da kurduk” bilgisini verdi. Kaymakam Kubilay da dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10