“Hizmet yarışında ben de varım”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün 27 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuruda bulunacak.

Çerkezköy 25.08.2013 18:26:00 0
“Hizmet yarışında ben de varım”
 “SALI GÜNÜ AÇIKLIYOR”
Önceki gün Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Zeki Gürcün aday adaylığı süreci hakkında bilgiler verdi. 27 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Cumhuriyet Halk Partisi önünde Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacağını belirten Gürcün “Çerkezköy’de 20 yıl önce SHP’den Belediye Başkan Adayı olmuştum. 20 yıldır siyasetin içindeyim. Çerkezköy’e geldiğimde nüfusu 6 bindi. Şimdi ise 180 bine yaklaştı. Aday adaylığı sürecinde Çerkezköy’ün önemli sıkıntılarını tespit ediyoruz” diye konuştu.
 
“HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Çerkezköy’de CHP’den üç aday adayının resmi başvurusunu yaptığını belirten Gürcün “20 yıl sonra yeniden Belediye Başkanı olmak için yola çıktık. Çok değerli aday adayı arkadaşlarımız var. Partimizde bulunan bütün aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte CHP’yi yerelde iktidara taşımak için hep birlikte çalışacağız. Bilgi, birikim ve tecrübe ile başarılı olacağız. Toplumun ve partimizin nabzı tutularak adaylar içinden bir kişi seçilecek. Alternatif yaratmak için ben de aday adayı oldum. İl genel meclisinde başkanlığım sürecinde meclisi yönettim. Gerek özel sektör gerekse il genel meclis başkanı birikimimi bütün tecrübeleri ile birleştirerek Çerkezköy adına hizmet eder miyim diye yola çıktım. Bundan başka bir düşüncem yok. Amacım daha iyi daha güzel daha yaşanabilir Çerkezköy’e katkı sağlamaktır. Elimizden gelen gayretimiz ile çalışmak istiyorum” dedi.
 
“İYİ ŞARTLAR YARATMAK İSTİYORUM”
Projeleri hakkında da bilgiler veren Gürcün “Çerkezköy Belediyesi’ne hizmet eden başkanlara teşekkür ediyorum. 19 yıl önce Belediye Başkan adayı olduğum zaman seçim bildirgemdeki vaatlerimizin yerine getirilmediğini görüyorum. Çerkezköy’deki alt yapı sorunlarını çözemedi. Ciddi bir planlama ile alt yapı sorunu çözülebilir. İnsanlarımıza sosyal alanlar ve aileleri ile birlikte işleri dışında güzel vakit geçirebilecekleri şartlar yaratmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
 
PROJELERİNİ ANLATTI
Çerkezköy Belediye Başkanı olursa ilk olarak Çerkezköy’ün içinden geçen derenin iki tarafını ağaçlandırıp, derenin ıslah edilmesini sağlayacağını söyleyen Gürcün, “Daha sonra ise bir meydan oluşturacağım. Çerkezköy’ün bir nikah salonu bulunmuyor. Bu ihtiyaçları gidermek istiyorum. Çerkezköy’de yürüyüş, voleybol, futbol sahalarından oluşan güzel alanlar yaratmak istiyoruz. Adnan Kahveci Parkı’ndan Küçük Sanayiye kadar olan alanı aktif hale getirmek istiyoruz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10