Güçlü bir medya yöresine daha faydalı olur

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT ve Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şubesi işbirliğiyle “Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya” konulu eğitim düzenlendi.

Tekirdağ 29.08.2013 15:38:00 0
Güçlü bir medya yöresine daha faydalı olur
Çerkezköy Haber - Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT ve Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şubesi işbirliğiyle “Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya” konulu eğitim düzenlendi.
 
ÜST DÜZEY BİÇİMDE İLERLİYOR
Tekirdağ Ramada Otel’de gerçekleştirilen eğitimde konuşan Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz “19 Belediye ile kurulan Trakyakent Belediyeler Birliği’nin şu anda 72 Üye Belediyesi ile güçlü bir şekilde hizmet vermektedir. 2009 yılından başlayarak görevde bulunduğumuz süre içerisinde Encümen Üyelerimizin misyonu, Birlik Başkanımızın vizyonu ve tüm Birlik Üyelerimizin desteği ile güzel bir birliktelik yakaladık ve geride bıraktığımız sürede yoğun bir hizmet dönemi gerçekleştirdik. Eğitim çalışmalarımız, ulusal ve uluslararası ilişkilerimiz üst düzey biçimde ilerliyor” diye konuştu. 
 
İLAN ÇALIŞMALARI BİK ARACILIĞI İLE YAPILACAK
Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç da, “Çalışmalarımızı eğitimlerle süsledik ve her ay değişik bir Üye Belediyelerimiz ev sahipliğinde eğitim toplantıları yaparak personellerimizi bilinçlendirme yoluna gittik” dedi. Tekirdağ Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mustafa Canbey güçlü medyanın yöresine daha faydalı olabileceğini vurguladı. Programda konuşmacı olarak yer alan Yrd. Doç. Dr. Gülay Öztürk, belediye basın halkla ilişkiler bölümünün çalışmaları konusunda bilgiler aktardı.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10