Kapaklı, Tekirdağ’ın sayılı ilçelerinden olacak

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye meclis üyeleri ve belediye birim amirleri, dün meclis toplantısından sonra yeni kurulan Kapaklı’nın ilçesinin ilk kaymakamı olan Aslı Ayanaoğlu Kuzulu’ya

Kapaklı 3.09.2013 00:18:00 0
Kapaklı, Tekirdağ’ın sayılı ilçelerinden olacak
 TEKİRDAĞ’IN SAYILI İLÇELERİNDEN OLMAYA ADAY
Ziyartte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Meclis üyeleri ve belediye personellerini tek tek tanıttı. Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı’nın güzel bir ilçe olduğunu ifade ederek “Devlet artık Kapaklı’ya geldi. Diğer teşkilatlanmaların da tamamlanması gerekiyor. Bunun için de zamana ihtiyacımız var” dedi. Kapaklı’nın Tekirdağ’ın sayılı ilçelerinden biri olacağını söyleyen Kuzulu “Kapaklı hem nüfusu hem gelişimi ile Tekirdağ’ın sayılı ilçelerinden biri olmaya aday” dedi.
 
KAPAKLI’NIN GELİŞİMİ DAHA İYİ OLUR
Kaymakam Kuzulu, belediyenin yerel yönetim birimi, kaymakamlığın da merkezin taşradaki temsilcisi olduğunu ifade ederek “Aktif görevi üstlenen belediye. Beraber çalışıyorsunuz. Hangi partiden olursanız olun amacınız Kapaklı’nın daha güzel olması. İnşallah bundan sonraki süreçte Kapaklı’nın gelişimi daha da iyi olur” şeklinde konuştu.
 
SİZİNLE GURUR DUYUYORUM
Kapaklı gibi güzel bir yere geldiği için duyduğu mutluluğu da dile getiren Kaymakam Kuzulu “Allah alnımızın akıyla çıkmayı ve hizmet etmeyi nasip etsin” derken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da ziyarette yaptığı konuşmada “Sizinle gurur duyuyorum. İnşallah vatandaşlarımıza hizmet için beraber yürüyeceğiz. AK Parti, DSP ve CHP’li meclis üyelerimiz var. Ama grup kararı almıyorlar. Komisyondaki kararlara uymaya çalışıyorlar. Hep birlikte Kapaklı için daha iyi neler yapabiliriz diye çalışıyoruz” dedi.
 
GÜZEL BİR SEÇİM TABLOSUNDA BERABER YÜRÜYECEĞİZ
Mandalı, seçimlere 7 ay gibi kısa bir süre kaldığını anımsatarak “Aday adayı olan arkadaşlarımız var. İnşallah güzel bir seçim tablosunda beraber yürüyeceğiz” derken, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da Mart ayında yapılacak olan seçimden sonra yine herkesin yüz yüze bakacağını ifade ederek “O bir süreç. Kırmadan, dökmeden en centilmen şekilde yapılması gerekiyor. Centilmen bir seçim süreci olmalı” diye konuştu.
 
KAPAKLI’NIN GELİŞMESİNDE KÖPRÜ OLACAK
Kaymakam Kuzulu, Kapaklılı kavramının oluşmasının hızlandırılması gerektiğine dikkat çeken Kuzulu “Biz artık Kapaklılıyız, Çerkezköy’ün bir beldesi değiliz. Artık her şey Kapaklı için olmalı. Kaymakamlığın burada olması Kapaklı’nın gelişmesinde büyük bir köprü olacaktır” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10