Güzel bir ilçede çalışacağım

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 5.09.2013 00:22:00 0
Güzel bir ilçede çalışacağım
 “NÜFUS SÜREKLİ ARTIYOR”
Dün saat 15.30’da gerçekleştirilen ziyarette Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar dileyen Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Kapaklı çok göç alan bir ilçedir. Sanayinin de etkisiyle nüfus sürekli artıyor. Kapaklı’ya bir bayan kaymakamın atanmasından duyduğumuz memnuniyeti de dile getirmek istiyoruz. Bizim yönetimimizde altı bayan arkadaşa görev verdik” dedi.
 
“SABIR GEREKİYOR”
Ziyaret dolayısıyla partililere teşekkür eden Kaymakam Kuzulu “Yeni bir ilçeye geldik. Her şeye sıfırdan başlıyoruz. Hükümet konağının yapılması için çalışmalar yapıyoruz. Bunlar zamanla olacak. Bunu yapmak ve başarmak zorundayız. Bunun için de biraz sabır gerekiyor. Azimli bir şekilde çalışmaya özen göstereceğiz” diye konuştu.
 
“GÖÇ ALIYOR”
Kapaklı’nın geçmiş dönemlerde Çerkezköy’ün beldesi olduğunu anımsatan Kuzulu “Daha önce Kapaklı sizin beldenizdi. Beraber olmakla birlikte ayırt etmek de mümkün değildi. Çünkü iki ilçe arasında üç kilometre mesafe var. Fiziken bu ayrımı fark etmeniz de mümkün değildir. O derece bir beraberlik vardır. Her iki tarafın ortak noktası fazla göç almasıdır. Fabrikaların olmasından dolayı her yıl Türkiye’nin her yöresinden vatandaşlarımız ilçemize çalışmaya geliyorlar” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10