Bozkurt, son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Çerkezköy’ün ilk mağazalarından olan Özdilek Konfeksiyon ile 1997 yılına kadar vatandaşlara hizmet eden sonrasında ise Kapaklı’da BP Erbay Petrolü kuran Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından 7

Çerkezköy 5.09.2013 23:35:00 0
Bozkurt, son yolculuğuna dualarla uğurlandı
 Tedavi gördüğü İstanbul’da önceki gün hayatını kaybeden Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından Şahap Bozkurt, dün son yolculuğuna uğurlandı. 
 
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Şahap Bozkurt için dün Merkez Osmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri,  ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, ÇTSO Meclis üyesi Rahmi Yılmaz, esnaf, muhtarlar, Bozkurt ailesinin eş dost ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
AİLESİ TAZİLERİ KABUL ETTİ
Çerkezköy Osmanlı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şahap Bozkurt’un naaşı, İstasyon mezarlığına götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazenin ardından Şahap Bozkurt’un yakınları taziyeleri kabul etti. Amerikan Hastanesi’nde akciğer kanseri tedavisi gören ve önceki gün hayatını kaybeden Şahap Bozkurt dört çocuk babasıydı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10