En iyi hizmeti yapmak için çalışacağız

Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Kuzulu dün saat 11.00’da da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ağırladı.

Kapaklı 6.09.2013 00:09:00 0
En iyi hizmeti yapmak için çalışacağız
 ERTEM’İ AĞIRLADI
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ziyarette yaptığı konuşmada, Ali Ertem’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kuzulu Kapaklı’nın daha önceki dönemlerde Çerkezköy’e bağlı olduğunu anımsatarak “Nüfusun artması ile birlikte yeni ilçemiz Kapaklı, Çerkezköy ile birlik, beraberlik ve kardeşliğini devam ettirecek. Herhangi bir fiziksel yada diğer yönlerden ayrım olmayacak. En iyi hizmeti vatandaşlarımıza yapmaya çalışacağız” dedi.
 
BİRLİKTE OLMAK DURUMUNDAYIZ
Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Büyükşehir yasası ile ilçe olan Kapaklımıza kurucu kaymakamımız atandı. Hem kendisi hem de bölgemiz için hayırlısı olsun. Kapaklı daha önceki yıllarda ilçemize bağlıydı. Daha önce birdik, şimdi ise birlikte olmak durumundayız. İç içe olmuş büyük iki ilçe merkezi oluşmuştur. Bu bölgeye gelecek bütün insanlarımıza hizmet edecek iki ilçe iki kaymakam iki yerel yönetim ile ayrı ayrı kurumlar olacak. Kısacası amaç vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmektir” ifadelerini kullandı.
 
İŞİNİZ ZOR
Ertem, Kapaklı Kaymakamlığı’nın yeni kurulmakla birlikte işinin zor olduğunu belirterek “Bizlere düşen en büyük görev Kapaklı ilçesine organizasyonda yardımcı olmaktır. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak buna her zaman hazırız. Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu yapacağı hizmetlerle ilerleyen yıllarda adından söz ettirecek ve halkın gönlünde iyi bir yer edinecektir. Hanımefendi olmasını da şans olarak değerlendiriyoruz. Çünkü bayan elinin, kimliğinin ve estetiğinin Kapaklı’ya güzel yansıyacağını umuyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10