Öğretim üyelerine başarı sertifikaları verildi

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin düzenlemiş olduğu 2. Eğitim Becerileri Kursu Başarı Sertifikası Töreni Tıp Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Tekirdağ 7.09.2013 02:18:00 0
Öğretim üyelerine başarı sertifikaları verildi
 ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ
Bir hafta süren eğitimde; Etkili sunum teknikleri, Eğitim araçlarının kullanımı ve Eğitim ortamının oluşturulması, Eğitimde ölçme ve değerlendirme teknikleri ve tıbbi beceri eğitimi konularında eğitim alan katılımcılar farklı konularda yapmış oldukları sunumlarda, kurs boyunca aldıkları eğitimi uygulayarak gelen tüm katılımcılara bilgi verdiler.
 
BİLGİ SAHİBİ OLMANIN SINIRI YOK
Eğitim becerileri kursu sertifika törenine; Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay katıldı. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek “Bilgi sahibi olmanın sınırı yok. Eğitimcilere büyük görev düşüyor. Çeşitli kurslar sayesinde farklı bilgiler öğrenerek farklılığınızı ortaya koyuyorsunuz. Katılan ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Kurs alan katılımcılara başarı sertifikalarını NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Rektör Yardımcısı Prof Dr. Şefik Kurultay verdi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10