Taekwondoculardan Kaymakam’a ziyaret

Güzel Spor Kulübü öğrencileri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. 2-5 Eylül tarihlerinde Karaman’da yapılan ve 1900 sporcunun katıldığı Türkiye minikler Taekwondo şampi

Çerkezköy 9.09.2013 20:03:00 0
Taekwondoculardan Kaymakam’a ziyaret
 Çerkezköy Haber - Karaman’da yapılan Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda 3. olan Meryem Akgün ve Güzel Spor Kulübü sahiplerinden Bilal Güzel, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti.
 
20 MADALYA SAHİBİ
11 yaşında olmasına rağmen 20 madalya sahibi olan Meryem Akgün, aynı şampiyonada 8. olan Senanur Kepenek,  Kübra Kepenek,  Güzel Spor Kulübü işletmecisi Bilal Güzel ve İsmail Akgün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Güzel Spor işletmecisi Bilal Güzel Kaymakam Kubilay’a yeni görevinde başarılar diledi. Ekim ayı içerisinde Çerkezköy’de şampiyona düzenlemeyi düşündüklerini belirten Güzel, “Ekim ayında geniş katılımlı bir şampiyona düzenlemeyi amaçlıyoruz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.” diye konuştu.    
 
SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Dün saat 09.00’da yapılan ziyarette sporcuları ve ziyarete katılamayan antrenör Fikri Güzel’i başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Kubilay, sporun çocuklar ve gençler arasında daha çok yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi. Kubilay, “Başarınız beni gururlandırdı.  Spor bizim için çok önemli. Dayanışma ve kişisel gelişim bakımından çocuklarımızı sporla iç içe görmek istiyoruz. Sizinle ve elde ettiğiniz başarılar nedeniyle gurur duyduğumu ifade etmeliyim.” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10