Türkiye 3. sünden Ertem’e ziyaret

Türkiye Minikler Taekwondo Türkiye 3. sü Meryem Akgün, Güzel Spor Kulübü işletmecisi Bilal Güzel ve şampiyonada dereceye girmiş sporcular Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti. K

Çerkezköy 10.09.2013 21:21:00 0
Türkiye 3. sünden Ertem’e ziyaret
 Çerkezköy Haber - Karaman’da yapılan Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda 3. olan Meryem Akgün ve Güzel Spor Kulübü işletmecisi Bilal Güzel Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti. 
 
BAŞARINIZDAN  GURUR DUYDUM
Dün saat 14.00’da yapılan ziyarete Güzel Spor Kulübü işletmecisi Bilal Güzel, Türkiye minikler Taekwondo 3.’sü Meryem Akgün, aynı şampiyonada dereceye girmiş olan Senanur Kepenek ve Kübra Kepenek kardeşler katıldı. Ziyarette konuşan Ertem, “Bugün Türkiye’de yapılan şampiyonalarda birinci, ikinci ya da üçüncü olmak büyük başarıdır. Bizim çocuklarımızın bunu da aşarak Balkan ve Dünya şampiyonalarında dereceler elde etmelerini bekliyoruz. Bunun için özveri, azamı derece çalışmak ve sabırlı olmak gerekmektedir. Sizlerin bu başarılara imza atabilmeniz için bizlerde size yardımcı olmalıyız. Başarılarınızdan dolayı sizler tebrik ediyorum.” Diye konuştu.
 
MÜSABAKA DÜZENLEYECEĞİZ
Güzel Spor Kulübü işletmecisi Bilal Güzel, şampiyonaların bir haftadan fazla sürdüğünü belirterek, “Bir hafta boyunca sabah 09.00’da başlayan müsabakalar saat 21.00’a kadar devam ediyor. Türkiye 3.’sü olmak aslında Balkanlar 1.’si olmak kadar önemlidir. Müsabakalara çok sayıda sporcu katılıyor. Bu sayı zaman zaman üç binlere ulaşmaktadır. Çerkezköy’de minikler ağırlıklı bir müsabaka düzenlemeyi düşünüyoruz. Bunun için sizlerin de katkılarını bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10