En iyi hizmet için mücadele edeceğiz

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sabah erken saatlerde işlerine gitmek için servis bekleyen vatandaşlarla bir araya gelen Vahap Akay, vatandaşlarla so

Çerkezköy 18.09.2013 21:49:00 0
En iyi hizmet için mücadele edeceğiz
 DESTEK İSTEDİ
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Uzunköprülüler Derneği’ni ziyaret eden Vahap Akay, dernek başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahallelilerin sorunlarını dinleyen Akay, Fevzipaşa Mahallesi’ndeki mahalle delegeleri ile birlikte kahvehane ziyareti de gerçekleştirdi. Mahalleliler ile Çerkezköy’ün yerel seçim süreci üzerine fikir alışverişinde bulunan Akay, aday adaylığı dönemi adına vatandaşlardan destek istedi.

BELDE YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Çerkezköy’deki ziyaretlerinin yanı sıra belde ziyaretlerini de sürdüren Vahap Akay, önceki akşam saat 19.00’da Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Kafalı ve belde yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Akay, Büyükşehir yasası ile Türkiye'nin en büyük beldelerinden olan Kızılpınar'ın mağduriyet yaşadığını ifade ederek, yeni yasa ile kapanan beldelerin ve köy tüzel kişiliklerinin kaldırılmasının hizmet açısından yaşayacağı olumsuzlukları Cumhuriyet Halk Partisi’nin vurguladığını belirtti. CHP’nin Kızılpınar’da da en iyi hizmet için mücadele edeceğini belirten Akay, belde örgütüne de teşekkür etti. Akay, belde başkanlığındaki ziyaretin ardından esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, talep ve sıkıntıları dinledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10