Örnek ilçelerden birisiyiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 2013-2014 Eğitim- Öğretim Yılı'nı başlaması dolayısıyla açıklama yaparak, öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitimi öğretim yılı

Çerkezköy 18.09.2013 22:02:00 0
Örnek ilçelerden birisiyiz
 EN KUTSAL VE SAYGIN MESLEKLERİN BAŞINDA GELİYOR
Ertem, “Birçok çocuğumuzun ilk kez 'merhaba' dediği bu yeni eğitim- öğretim yılının başta Çerkezköylü çocuklarımız olmak üzere herkese bol başarı getirmesini temenni ediyorum'' dedi. Öğrencilerin yanı sıra okul öğretmenleri ve idarecilere de yeni eğitim- öğretim döneminde başarılar dileyen Başkan Ertem, ''Kutsal ve saygın mesleklerin başında gelen öğretmenlik, çocuklarımızın şekillenmesinde çok büyük bir rol oynuyor. Gerek ders gerekse hayat içerisinde çocuklarımızın iyi bireyler olmaları açısından büyük görevler düşen öğretmenlerimizin, tek gayesi ise 'her yönüyle örnek ve başarılı' bireyleri topluma kazandırmak. Bu açıdan çok zor ve mukaddes bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin emekleri, öğrencilerin başarılarıyla birlikte onur ve gururla taçlanıyor. Bu da hem ailelelere hem de öğretmenlere verilebilecek en güzel armağan. Bu nedenle tüm çocuklarımızın bu yeni eğitim- öğretim yılında çok daha fazla çalışmaları tavsiyesinde bulunuyorum” dedi.

''ÖRNEK BİR ÇERKEZKÖY'ÜZ''
2013-2014 yılında apayrı bir sevinci daha yaşadıklarını ifade eden Ertem “Geçtiğimiz günlerde Engelli öğrencilerin eğitim göreceği Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama ve Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nin resmi açılışı yapıldı. Hayırsever vatandaşlarımızla her çocuğu kucaklayan bir Çerkezköy olarak, Türkiye genelinde örnek ilçelerden biriyiz” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10