Tek rakibimiz CHP

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Kapaklı 18.09.2013 22:17:00 0
Tek rakibimiz CHP
 YÖNETİMDE BAYAN YOK
Önceki gün parti binasında açıklama yapan Orhan yeni yönetimin ilk toplantısını yapacağını söyledi. Yeni yönetimin durmamak üzere çalışmayı gaye edinenlerden oluştuğunu ifade eden Orhan, “Yönetimi oluştururken, belediye başkan aday adaylığı ya da belediye meclis üyeliğine talip olanların yönetime girmemelerini şart koştuk” dedi. Orhan, yeni yönetim kurulunun oluşturulmasında genel merkezin belirlediği kriterleri esas aldıklarını ifade ederek, “Genel merkezin kriterleri yönetim kurulunun yüzde 35'inin üniversite mezunu, yüzde 35'inin bayan ve diğer yüzde 35'inin de otuz beş yaşın altında olmasıydı. Bu kriterlerden bayan esasını sağlayamadık” diye konuştu.

MANDALI’NIN ŞANSI YOK
Yakşalan seçimlerle ilgili de konuşan İlçe Başkanı Ali Osman Orhan “Kapaklı’daki yerel seçimler AK Parti ve CHP arasında bir çekişmeye sahne olacak. Kapaklı’da biz kendimize rakip olarak sadece CHP’yi görüyoruz.  Mandalı’nın bu seçimlerde şansı olacağını düşünmüyorum. Partisi olmadan seçime girmesi çok doğru bir hareket olmaz. Mandalı’nın, ya AK Parti, ya da CHP den aday adayı olması gerekir. Bu güne kadar partimize herhangi bir müracaatı söz konusu olmadı. Bir müracaat olması halinde bunu da sadece genel merkez değerlendirebilir” dedi.

21 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK
Aday adaylığı sürecinin 21 Ekim’e kadar devam edeceğini belirten Orhan “Yönetim kurulumuz ve üyelerimiz 2004 ve 2009 seçimlerini gören kişiler. Ne yapılması gerektiği ve nasıl çalışılırsa başarılı olunur bilen kişiler. Her halükarda Kapaklı’da seçimi kazanmanın savaşı içinde olacağız” dedi. Orhan, basın toplantısı sonrasında yeni oluşturulan yönetim kurulunu tanıttı. AK Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu’nda “Başkan Ali Osman Orhan, yönetim kurulu üyeleri Türkan İbrahimoğlu, Cevdet Gündoğan, Ahmet Özmen, Metin Arabacı, Lütfü Özkan, Sezgin Yılmaz, Birol Turhan, Bahri Ercan, Kazım Doğaç, İlhan Özdemir, Gülay Kurt, Melek Sarıtaş, Mehmet Şimşek, Hazım Aydın, Zeynep Işık, Ramazan Tahir Eke, Garip Dilbilmez, Bayram Sezgin,  İsmail Karagöz, Şehri Önder, Turgut Oğuz, Mehmet Aymak, Murat Eviş, Temel Büyükkeskin, Hakan Kaptan, İsmail Taş, Ali Sinek, Yolcu Şentürk ve Tamer Aşık” yer aldı.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10