Gazilere sonsuz bir saygı duyuyoruz

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, vatan uğruna şehit düşenlere rahmet diledi. Ertem “Bu cennet vatan uğruna kahramanca şehit düşen tüm ce

Çerkezköy 18.09.2013 22:38:00 0
Gazilere sonsuz bir saygı duyuyoruz
 SONSUZ SAYGI DUYUYORUZ
19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kararı ile Mustafa Kemal Atatürk'e 'En Büyük Gazi' ünvanı verildiğini, 2002 yılında çıkartılan bir yasa ile birlikte de 19 Eylül tarihinin 'Gaziler Günü' olarak kutlanmasının kararlaştırıldığını ifade eden Ertem Çerkezköy Belediyesi  olarak vatanın düşman işgallerinden kurtuluşunda çekinmeden canını ortaya koyan gazilere her zaman sonsuz bir saygı duyduklarını ifade etti.

GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Gazilere karşı her zaman minnettar olduklarını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ''Bizler Çerkezköylüler olarak, ilçe sınırlarımızda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi bulunduğu için çok şanslıyız. Çünkü, çocuklarımız ve hatta kendimiz bu toprakların kolay kazanılmadığını kapısı herkese açık olan bu derneğimize giderek, bizzat gazilerimizin ağzından öğrenebilme imkanına sahibiz. Farklı nesillerin kucaklaşma noktalarından biri olan bu derneğimize, bu güzel günde herkesin gitmesini temenni ediyor, başta Çerkezköylü gazilerimiz olmak üzere tüm gazilerimizin 'Gaziler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10