Yeni bina bayramdan sonra açılacak

Kırklareli Üniversitesi Vize Meslek Yüksekokulu yeni binasının 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bölgede Gündem 20.09.2013 22:05:00 0
Yeni bina bayramdan sonra açılacak
 ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Vize Meslek Yüksekokulu yeni binasında yüklenici firma çalışanları binanın içerisinde işlerini tamamlamaya çalışırken, Vize Belediyesine bağlı ekipler de alt yapı, dış bahçe duvarları ve bahçe düzenlemesi çalışmalarını tamamlamak üzere çalışıyorlar. İnşaat çalışmalarını yakinen takip eden Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Yüksekokulun Kurban Bayramından sonra yeni binasına taşınması planlandığını belirtti. Modern mimari yapısıyla büyük beğeni toplayan Yüksekokul binasında çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını ifade eden Yılmaz “Gerek yüklenici firma, gerekse Belediyemize bağlı ekipler gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyorlar. Çalışmalar muhtemelen Kurban Bayramına kadar tamamlanacak ve bayram ertesinde öğrenciler yeni binalarına taşınarak eğitimlerine burada devam edecekler” dedi.
 
SAYI 900’Ü BULDU
Bu yılki kayıtlarla birlikte yaklaşık 900 öğrencinin Vize Meslek Yüksekokulunda öğrenim görecek olması ve bu sayının her geçen yıl artacak olmasının, ilçeye sosyoekonomik açıdan katkı sağlamasını temenni eden Yılmaz “Tüm öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10