Sizin için her şeyi yapmaya hazırız

Türkiye Sakatlar Derneği ( TSD) Kapaklı Şube Başkanı Ali Karaca, Yönetim kurulu üyeleri Ali Kör, Çetin Koca, Selma Polat ve Mustafa Keskin ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret

Kapaklı 23.09.2013 20:27:00 0
Sizin için her şeyi yapmaya hazırız
 SİZLERİ HER ZAMAN YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Başkan Mandalı’ya tablo hediye eden dernek başkanı Ali Karaca, yeni açılan şubenin desteğe ihtiyacını olduğunu ve ilk etapta yer sorunun olduklarını ve derneğin yapacağı her türlü çalışmalarda Kapaklı Belediyesinin desteğini yanlarında görmek istediklerini ifade etti. Karaca, ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’nın artık Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi olarak çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek “Ayrı bir heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Kapaklı’nın ilçe olmasıyla beraber Karaağaç beldesi ve köylerimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızı da artık derneğimizde görmek, onların yanında olmak istiyoruz” dedi. Karaca, kendilerinden desteğini esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ve sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür etti.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Göreve geldiğimizden beri engelli vatandaşlara çok önem verdik ve her zaman onların yanında olduk. Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bugün sağlıklı bir birey olmamız, yarın bir engelli olmayacağımız anlamına gelmez. Allah, her biri bir melek olan engelli çocuklarımızın ailelerine de sağlık ve sabır versin. Kapaklı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız ve engelli vatandaşlarımız için her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10