Kurucu kaymakamlık herkese nasip olmaz

Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeleri M. Zeki Gürcün, Sami İkizler, Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek ve Ercan Çorbacı, dün saat 14.30’da Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret etti.

Kapaklı 23.09.2013 20:38:00 0
Kurucu kaymakamlık herkese nasip olmaz
 HERKESE NASİP OLMAZ
Ziyarette konuşan İl Genel Meclis Üyesi M.Zeki Gürcün, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar dileyerek “Allah kolaylık versin. Yeni bir kurum oluşturacaksınız. Hazır bir ilçeye gelmediniz. İşiniz zor olacak” dedi. İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Çiçek de kurucu kaymakamlığın herkese nasip olmayacağını ifade ederek “Bu tecrübe, hayat boyu unutulmayacak bir tecrübe olacak” dedi. İl Genel Meclis üyeleri, her türlü konuda yardıma hazır olduklarını ifade etti.
 
İLK İŞİMİZ İDARİ TEŞKİLATLANMAYI OLUŞTURMAK
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kapaklımız yeni ilçe oldu. İdare teşkilatlanması yok. Bizler ilk iş olarak idari teşkilatlanmayı oluşturmak için buradayız. Bir an evvel idari teşkilatlanmayı oluşturup Kapaklı halkına yerinden hizmet vermek için çalışıyoruz. İnşallah her şey güzel olur” dedi.
 
TÜM BİRİMLERİN AYNI BİNADA OLMASINI İSTİYORUZ
Kaymakamlık binası ile ilgili bir gelişmenin olup olmadığının sorulması üzerine konuşan Kaymakam Kuzulu “Bir inşaatın kiralanması konusunda anlaşmaya varıldı. Bunun dışında ayrı bir bina tutulmayacak. Çünkü biz bütün birimlerin aynı binada olmasını istedik. İşimiz kolay olmayacak fakat daimi Hükümet Konağı’nın yapımına kadar bu şekilde idare edeceğiz. Yer tespiti konusunda araştırmalarımız devam ediyor. Tam bir tarih vermek doğru değil fakat çok uzun süreceğini sanmıyorum” ifadesini kullandı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10