Midibüsün altında can verdi

Tekirdağ'da Mine Yurtseverler (70), indiği midibüsün önünden yolun karşısına geçmek isteyince, midibüsün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Tekirdağ 29.09.2013 17:48:00 0
Midibüsün altında can verdi
 MİDİBÜSTEN İNEN YAYAYI EZDİ
Kaza, önceki akşam Altınova Mahallesi'nde meydana geldi. Şehir merkezinden Altınova Mahallesi'ndeki evine gitmek için Remzi Çelen yönetimindeki 59 KL 746 plakalı Tekirdağ Belediyesi Özel Halk Otobüsü'ne binen Mine Yurtseverler, evinin bulunduğu sokaktaki durakta midibüsün ön kapısından indi ve önünden yolun karşısına geçmek istedi. Sürücü Remzi Çelen ise yolcular indiği için hareket edince midibüsün önünden geçmek isteyen Yurtseverler'i fark etmeyerek ezdi ve yaklaşık 20 metre ilerledi.
 
SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI
Durumu fark eden sürücü hemen durdu ve yolcular durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen ekipler Yurtseverler'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayı duyup olay yerine gelen yaşlı kadının yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Mine Yurtseverler'in cesedi, savcı ve polisin yaptığı incelemelerin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü Remzi Çelen ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10