Kulüplerin sporcu sayısını artırması gerekiyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Fevzipaşaspor yönetimi Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti.

2.10.2013 19:35:00 0
Kulüplerin sporcu sayısını artırması gerekiyor
 ALİ ERTEM’İ ZİYARET ETTİ
Fevzipaşaspor Başkanlığına seçilen Onur Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Asil Aydın ve Murat Bakıral dün saat 12.00’de Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret gerçekleştirdi. Sahipsiz kalan Fevzipaşaspor’a sahip çıktıklarını ifade eden Fevzipaşaspor Başkanı Onur Güner “ Takımımızı yalnız bırakmak istemedik. Çerkezköy’de Fevzipaşaspor ile Çerkezköyspor takımları var. Bizlerde destek verelim dedik. Sizlere de desteklerinizden ötürü teşekkür etmek istiyoruz. Ziyaretimizi de bu yüzden yapmak istedik.  Yeni yönetim ile büyük özveri ve uğraş ile birlikte takımı en iyi yerlere getirmek istiyoruz. Takıma destek açısından kurumlarımızı ziyaret ediyoruz” diye konuştu.
 
DESTEK ŞART
Ziyaretten ötürü Fevzipaşaspor yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “ İlçede keşke daha fazla takımımız olsa.Başarı için takımları sahiplenmek gerekiyor. Özellikle sanayicilerin, kurumların yerel yönetimlerin, resmi kurumların hepsinin bu işe el atması gerekiyor. Aksi takdirde başarı olmaz. Bu işler tamamen maddiyata dayanıyor. Bizler bugüne kadar Fevzipaşaspor’u hiç ayırmadık. Sadece yerel yönetimlerin üzerine kalmaması gerekiyor. Sponsor anlamında yerel işletmelerinde destek sağlaması gerekiyor. Sporda aktif olarak potansiyel yüksek olduğu için başarı gelecektir” dedi.
 
“SPORCU KAZANDIRINCA BAŞARI GELECEKTİR”
Kulüplerin sadece futbola yönelmemesini isteyen Ertem “ Kulüpler sadece futbola yatırım yapmasınlar. Salon sporlarına da yönelmeniz gerekiyor. Geçtiğimiz arkadaşlarımız Atatürk İlköğretim Okuluspor’u kurdular. Voleybol şubeleri de Bölgesel Amatör Lig’de büyük başarı elde ederek üçüncü lige çıktılar. Bunlar istenince maddiyat olmadan başarı geliyor. Amatör ligde oynayan gençler spor yapsınlar. Kulüplerimizin sporcu sayısını artırması gerekiyor. Takımı üst liglere çıkarmak yerine, kulüpteki sporcu sayısını artırmaya bakınız. Daha fazla sporcu kazandırarak başarı gelecektir” ifadesini kullandı. Ziyarette Fevzipaşaspor Kulübü Başkan’a üstünde Ali Ertem yazan 10 numaralı formayı hediye etti.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10