AK Parti’nin bayrağını Kapaklı’ya ve büyükşehire dikeceğiz

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından önceki gün saat 20.00’da Ali İhsan Mandalı İş Merkezi’nde istişare toplantısı düzenlendi.

Kapaklı 2.10.2013 20:11:00 0
AK Parti’nin bayrağını Kapaklı’ya ve büyükşehire dikeceğiz
 DAHA FAZLA YATIRIMA İHTİYAÇ VAR
Toplantıda konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, yeni oluşturulan genç ve dinamik yönetim kadrosuyla yerel iktidara her zamankinden daha yakın olduklarını belirterek “Tekirdağ’da ve Kapaklı’da Ak Parti yönetimin ayak sesleri şimdiden duyulmaya başladı. Kapaklı’da her gün biraz daha güçlenerek hazırlandığımız bu seçimlerin sonucunda AK Parti bayrağını Kapaklı ve büyükşehire dikeceğiz. Kapaklı’nın yeni ilçe olmasıyla çok daha fazla yatırıma ve hizmete ihtiyacı var. Eğer Kapaklı Belediyesi AK Parti tarafından alınırsa buraya yapılacak olan yatırımların bir an önce devreye girmesi sağlanmış olur” dedi.
 
BÜYÜK BİR HASTANE İSTİYORUZ
Orhan, Kapaklı’nın hükümet ve bürokrasiye daha rahat ulaşılması bakımından buna ihtiyacı olduğunu belirterek “Kapaklı’ya büyük bir hastane istiyoruz.  Bu talep için Ankara’da AK Parti belediyesinin mi, yoksa muhalefet belediyesinin mi sesi daha gür çıkar? Bu bizim için bir görevdir. Bu güne kadar ki süreçte partimiz adına büyük şehir yasasını herkese anlatarak, teşkilat çalışmalarına destek veren, aday olmayı düşünen arkadaşlarımıza da yürekten teşekkür ediyorum. Partimiz belediye başkan adaylığı ve meclis üyelikleri adaylığı için müracaat tarihi son gününü 1 Kasım olarak belirledi.  Bu süreç zarfında aday adaylarımızdan birbirlerine karşı saygılı olmaları ve birlikte hareket etmelerini istiyoruz” dedi.
 
HER ZAMAN ÖN PLANDA TUTULACAK
İlçe Başkanı Ali Osman orhan “Zamanını,  evini ve işini ihmal ederek parti için çalışan insanlar her zaman ön planda tutulacak. Gece gündüz demeden çalışan insanlarımız var. Yaz kış, stantlarda ve ev ev dolaşarak üye çalışmaları yapan insanlarımız var.  Hiç kimsenin bu insanların beklentisi olan AK Parti Belediyesinin önünde engel olmasına tahammül edemeyiz ve etmeyeceğiz de. 30 Mart 2014’te yapılacak olan bu seçim Kapaklı’da AK Partinin zaferi ile sonuçlanacaktır” dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR
AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Doğuş da toplantıda yaptığı konuşmada, Kapaklı’da Belediye Başkanlığının kazanılmasında birlik beraberliğin önemli olduğunu belirterek “Birlik ve beraberliğimize zarar verecek davranışlardan uzak durmamız gerekiyor. Bireysel hedeflerimiz partimizin insana hizmet anlayışının önüne geçmemelidir. Bizler birçok konuda yeterince etkin olmasak da kapaklı Halkının yararına tüm konularda yapılan hizmetlere olumlu katkıda bulunduk.  Bu vesile ile her zaman halkımızın yanında olmaya çalıştık” dedi.
 
ÖNEMLİ HİZMETLERDE BULUNULDU
Doğuş, imar konusunda Kapaklı’da çarpıklıklar olduğunu ifade ederek “Komisyonda görevli arkadaşlarımız Kapaklı’da var olan çarpıklık ve kanunsuz yapılaşma konusunda bu dönem içinde önemli düzenlemelerde bulundular.  Herkese eşit muamele yaparak halkın menfaatlerini savundular. Diğer komisyonlarda bulunan arkadaşlar ve tüm meclis üyelerimiz bu dönemde evlerde tüketilen su bedellerinin zamanlamasına izin verilmemesi, doğrudan temin ile yapılan satın alma işlemlerinde ki denetim ile belediye kaynaklarının daha etkin kullanılmamasının sağlanması, kentsel dönüşüm adı altında yapılmak istenen ve halkımızın yararına olmayan rantsal dönüşüm projesinin engellenmesi, çöp ihalesi iptali,  gibi konularda halkımız adına önemli hizmetlerde bulunmuştur” dedi.
 
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10