Güvenlik görevlisi, şüphelileri kurşun yağmuruna tuttu

Çorlu’da bir fabrikada çalışan güvenlik görevlileri, kiraladıkları otomobille hırsızlık yapmak amacıyla kablo fabrikasına girdikleri iddia edilen 2 kişinin bulunduğu araca ateş açtı. Başına

Çorlu 4.10.2013 03:28:00 0
Güvenlik görevlisi, şüphelileri kurşun yağmuruna tuttu
 GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ATEŞ AÇTI
Olay, dün Çorlu’ya bağlı Velimeşe Beldesi'ndeki bir kablo fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre kiraladıkları 34 DT 0062 plakalı otomobille fabrikaya gelen Serkan Gurbet ve kimliği belirlenemeyen arkadaşı içeri girdi. Güvenlik görevlileri T.U. ve F.Ç.’nun, üzerlerine gelen otomobili durdurmak için tabanca ile ateş açması sonucu Serkan Gurbet'in kullandığı otomobil fabrikanın dış duvarına çarparak durdu. Kimliği tespit edilemeyen diğer şüpheli, yaya olarak kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ
Güvenlik görevlileri, Serkan Gurbet'in başına isabet eden kurşunla yaralandığını görünce, 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gurbet'in hayatını kaybettiğini belirledi. Çorlu Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin incelemesi sonucu araç içerisinde demir kesme makası, eldiven, levye bulunurken, çevrede de çok sayıda boş kovan ele geçirildi.

BİR SÜRE CEZAEVİNDE YATMIŞ
Hayatını kaybeden Serkan Gurbet'in üzerinde ruhsatsız olduğu öne sürülen bir tabanca bulunurken, Gurbet'in hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu ve bir süre cezaevinde yattığı öğrenildi. Gözaltına alınan özel güvenlik görevlileri T.U. ve F.Ç.’nin, ifadelerinde Serkan Gurbet ve kimliği belirsiz arkadaşının fabrikaya hırsızlık amaçlı geldiklerini öne sürerek 'Otomobil içeri girdiğinde demir kapıyı kapatmak istedik ama aracı üzerimize sürdü. Bunun üzerine havaya ateş ettik. Öldürmek için ateş etmedik' dediği öğrenildi. Serkan Gurbet'in cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Şaban KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10