Bu seçim sıradan bir seçim değil

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının Ekim Ayı İlçe Danışma Toplantısı önceki akşam saat 20.00’da Kızılpınar Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Toplantı divan heyetinin oluşturulm

Çerkezköy 4.10.2013 03:32:00 0
Bu seçim sıradan bir seçim değil
 ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPIYOR
Ak Parti olarak en rahat oldukları ilçenin Çerkezköy olduğunu söyleyen Aygün, Çerkezköy teşkilatının tüm ilçelere örnek çalışmalar yaptığını belirtti. AK Parti için sadece Çerkezköy Belediyesi’ni almanın yeterli olmayacağını ifade eden Ahmet Aygün “Kanun büyük hizmetleri büyükşehire veriyor. Ana merkez büyükşehirde toplanacak. Bütçenin büyük çoğunluğu da büyükşehirde toplanacak Çerkezköy ve büyükşehir belediyelerini almak zorundayız. Çerkezköy’de daha fazla çalışarak bazı ilçelerin açığını kapatmamız lazım” diye konuştu.

SEÇİM STARTI VERİLDİ
İlçe teşkilatı tarafından hazırlanan slayt gösterisinin sunulmasının ardından toplantı AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın konuşması ile devam etti. AK Parti’de seçim startının verildiğini anımsatan Demirbağ “Aday adaylığı başvuruları başladı. Ama henüz bize resmi bir başvuru gelmedi” dedi. Demirbağ “Bugüne kadar yapılanlar için, Başbakanımıza olan ahde vefa için AK Parti’ye çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ
Bu seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Demirbağ “Bu seçim AK Parti’nin güven oylamasıdır. Bu seçimde AK Parti ve diğerleri var. Parti olarak üyelik çalışmaları başlattık. MHP ilçe başkanı bizi şikayet etti. Faaliyetlerinin durdurulması gerekiyor dedi. Biz siyasi parti çalışması yapıyoruz. Onlar siyasi parti faaliyeti durdurmaya alışmışlar. Biz vatandaşlarımızın isteklerini dinliyoruz, bize gelemeyenlere biz gidiyoruz” dedi.

AK PARTİ VE CHP YARIŞACAK
Bu seçimlerde AK Parti ve CHP’nin yarışacağını söyleyen İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “AK Parti’ye verilmeyen her oy CHP’ye verilmiş gibidir” dedi.  Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da “Biz eserlerimizle, hükümetlerimizle, teşkilatlarımızla gurur duyuyoruz. İnşallah teşkilatlarımız halkın sesine kulak verir. Biz başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Er de olabiliriz, komutan da olabiliriz. Hizmetten taviz vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız” diye konuştu. Bundan sonra daha fazla çalışacaklarını ve AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini söyleyen Korkmaz, hac yolculuğu öncesi herkesten helallik istedi.

BELEDİYELERİ ALMAK ZORUNDAYIZ
Toplantıda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de seçimlere 6 aydan kısa bir zaman kaldığını belirterek “AK Parti’yi Çerkezköy ve Tekirdağ’da lider duruma getirmek ve belediyeleri almak zorundayız. Bu seçim sıradan bir seçim değil. Bu bir güven oylamasıdır. Artık hatır, gönül, hemşeri, kırgınlık duygularının olmaması gerekiyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a borcumuz için elimizden geleni yapmalıyız. Ulaşabileceğimiz herkese ulaşmalıyız” dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞINI ENGELLEMEYE ÇALIŞACAKLAR
Gezi olayları başladığı gün düğmeye basıldığını ve halen devam ettiğini söyleyen Ertem, “Bu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar devam edecek. AK Parti’yi zayıflatmaya çalışacaklar. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını engellemeye çalışacaklar” diye konuştu. Bugüne kadar yüzlerini kara çıkaracak, mahcup edecek bir icraatlarının olmadığını belirten Ertem “Muhalefet yaptığımız hizmetlerde kusur aramaya çalışıyor. Biz çok çalıştıkça onlar kusur bulmak için çalışacaklar. Biz muhalefete kulaklarımızı tıkayıp kendi işimize bakacağız” ifadesini kullandı. Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Nevzat Teker’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

KATILIM YOĞUN OLDU
Toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, AK Partili Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek ve Ercan Çorbacı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Habip Bilgin ve Aynur Düzgünel, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, ilçe ve belde yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10