Kapaklı’da Korkunç Kaza: 1 Ölü 1 Yaralı

Pınarça Köyü’nden her günki gibi motosikleti ile Kapaklı’daki okuluna gitmek için evinden çıkan 17 yaşındaki genç, geçirdiği trafik kazası sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

Çerkezköy 8.10.2013 21:04:00 0
Kapaklı’da Korkunç Kaza: 1 Ölü 1 Yaralı
TEMİZLİK ARACINA ÇARPTI
Pınarça Köyü’nde ikamet eden 17 yaşındaki Özcan Uğuroğlu, arkadaşı 17 yaşındaki Onur Atmaca’yı da arkasına alarak motosikleti ile Kapaklı Çok Programlı Lisesi’ne doğru yola çıktı. İddiaya göre aşırı hızlı olan Özcan Uğuroğlu yönetimindeki 59 UV 554 plakalı motosiklet, Kapaklı Pınarça yolu Faruk Ilgaz Caddesi Tahtacılar Sokak Kavşağı’nda birden önüne çıkan K.T. yönetimindeki 34 GT 9692 plakalı Kapaklı Belediyesi’nin temizlik işlerini yürüten firmaya ait olan temizlik aracına yandan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Özcan Uğuroğlu olay yerinde hayatını kaybederken, kaza esnasında motosiklette bulunan Onur Atmacalar ise ağır yaralandı.
 
KASKI PARAM PARÇA OLDU
Yaralı Onur Atmaca olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının kolunda ve bacağında kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza sonrası olay yerinde bulunan okul çantaları ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ailelerine teslim edildi. Motosiklet sürücüsü Özcan Uğuroğlu’nun kaskının kaza sonucu parçalanması ise kazanın boyutunu gözler önüne serdi.    
 
İSTANBUL ADLİ TIP KURUMU’NA SEVK EDİLDİ
Kaza haberini alan Özcan Uğuroğlu’nun ailesi, yakınları ve Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nden okul arkadaşları Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne akın ederken, anne Sati Uğuroğlu ile baba Selahattin Uğuroğlu ayakta durmakta güçlük çekti. Özcan Uğuroğlu’nun cesedi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Muhammet Emin Ünalan’ın ön otopsisinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Olayla ilgli başlatılan soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10