İhtiyaç Sahiplerine Eşya Yardımında Bulunuyorlar

Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlarını sürdürüyor. Ak Partili kadınlar dün de bir aileye eşya yardımında bulundu.

Çerkezköy 10.10.2013 20:03:00 0
İhtiyaç Sahiplerine Eşya Yardımında Bulunuyorlar
 “İKİNCİ EL EŞYALARI BİZLERE VERSİNLER”
Önceki gün Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi ailelere eşya yardımında bulunduklarını ifade eden Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, “İkinci el eşyalarını değiştirmek isteyen vatandaşlarımız yardım amaçlı bizlere ulaşabilirler. Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile en son Fevzipaşa Mahallesi'nde ve Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden bir ailenin evini döşedik” diye konuştu.
 
BİZLERE ULAŞSINLAR
Ak Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatı olarak evlerinde ve iş yerlerinde kullanmadıklaı eşyaları ve giyim malzemelerini bir araya getirerek daha önce tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını kaydeden Nuran Yeşil, “Bu da bize huzur ve mutluluk veriyor. Bu tür yardımlarda bulunacak duyarlı insanlarımızın bizimle irtibata geçmeleri yeterli olacaktır. Evini yenileyen, eşyalarını değiştiren vatandaşlarımızdan bizlerin istediği eşyalarını atmadan bize ulaştırmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10