Kartalspor dört golle kazandı

Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ile Veliköyspor U-15 Futbol Takımı altıncı hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında m

13.10.2013 12:41:00 0
Kartalspor dört golle kazandı
 U-15 Lig'i B Grubu altıncı hafta karşılaşmasında Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı evinde Veliköyspor U-15 Futbol Takımı’nı konuk etti.

14.00’DE BAŞLADI
Kapaklı Sahası’nda Cumartesi günü saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı etkili başlarken, konuk ekip Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ise kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran ev sahibi ekip 15.dakikada Ramazan Bulut ile golü buldu. İlk dakikalarda gelen golle birlikte maçta mağlup duruma düşen deplasmandan takımı Veliköyspor U-15 Futbol Takımı  ataklarını beraberlik golü için gerçekleştirdi.

BERABERLİĞİ ARADI
Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda farkı ikiye çıkarma mücadelesi veren ev sahibi ekip Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı etkili hücumlar geliştirdi. Sağlı sollu ataklarla beraberlik golü arayan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı geliştirdiği ataklarla arzuladığı beraberlik golünü bulamadı. Ev sahibi ekip Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı önde olmanın avantajı ile kontrollü bir oyun ortay koydu. Rakip kalede daha etkin görünen ev sahibi ekip Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ilk devrenin ilerleyen dakikalarında Furkan Kubaş ile farkı ikiye çıkardı.

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI
Gelen golle birlikte Veliköyspor U-15 Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. İlk devrenin son dakikalarında gelen golle etkinliğini Veliköyspor U-15 Futbol Takımı farkı bire indirmeye çalıştı. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı  ise Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ‘nın üstüne geldiği dakikalarda fark mücadelesi verdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ‘nın iki farklı üstünlüğü ile tamamlandı.

FARK AÇILDI 
İlk devre yakaladığı iki farklı üstünlükle tamamlayan Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı
Kontrollü bir futbol ortaya koyarken, Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ise yaptığı oyuncu değişiklikleri ile farkı indirmeye çalıştı. İkinci devrenin ilk dakikalarında orta alanda topa daha çok sahip olan Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı  konuk ekibin atak yapmasını engelledi. İkinci devrenin ilerleyen dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Organize ataklarını sürdüren ev sahibi ekip 42.dakikada farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Samican düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı.

FARK DÖRDE ÇIKTI
Farkın üçe çıkması ile birlikte konuk ekip Veliköyspor U-15 Futbol Takımı arka arkaya hatalar yapmaya başladı. Rakibinin disiplininden kopmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı goller aramaya devam etti. Karşılaşmanın kalan dakikaları da Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile devam etti. Ataklarını sıklaştıran Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı 54.dakikada Samican ile bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı.

11 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı’nın 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 11’e yükseltirken, haftayı farklı mağlubiyet ile kapatan Veliköyspor U-15 Futbol Takımı ise 7 puanda kaldı.

Haber/Asim YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10