Teker, meclis üyeliğine talip

4 buçuk yıldır Kızılpınar Belediye Meclis Üyeliğini yürüten Nevzat Teker, Kızılpınar’ın Çerkezköy’e bağlanması ile birlikte AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğine ad

Çerkezköy 19.10.2013 00:45:00 0
Teker, meclis üyeliğine talip
 1 KASIM’DA SONA ERECEK
Geçtiğimiz Pazar günü saat 17.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törende konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, belediye seçimleri için sürecin başladığını anımsatarak “Belediye Başkan Aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları 1 Kasım saat 17.00’da sona erecek. Ondan sonra değerlendirme aşamasına geçilecek. Neticede sayı belli. Adayların bazıları umduğunu bulamayacak, bazıları bulacak. Bu yarışta birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Nevzat Teker bu dönem bizim meclis üyeliğimizi yapıyor. İyi bildiğimiz temiz bir kardeşimiz. İnşallah bundan sonraki dönemde kendisi için hayırlı olan neyse o olur. Ama ne oluyorsa hayırlısı oluyor, buna da inanmamız lazım” dedi.
 
NİYET ETMEK ÇOK ÖNEMLİ
Bu hizmet yarışında ve hizmet yolunda bu işe niyet etmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Demirbağ, “Herkes bu işe niyet edemez. Ben bin 500 öğrencinin ve bin 500 velinin olduğu okulda aile birliği seçimlerinde 5 tane yönetici bulamadığımız günleri biliyorum.  Bu millete hizmet etmek için belediye başkanlıkları, meclis üyelikleri, ilçe başkanlıkları, milletvekillikleri ve hatta başbakanlık da bir teferruat. Her yerde hizmet edilir. Kim aday olursa olsun, kim meclis üyesi adayı olursa olsun önemli olan AK Parti’nin genel seçimlerde burada aldığı oyu tekrar alabilmektir” diye konuştu.
 
BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Hizmetlerin devam etmesi için hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde adaylar belirlendikten sonra da yollarına devam edeceklerini söyleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “İlçe yönetimi olarak ben hele hiçbir yere talip değilim. 2004’ten beri bu teşkilatın içerisindeyim. Maddi, manevi her şeyimde bu işin içerisindeyim. Allah bana ilçe başkanlığını nasip etti. Bunu layıkıyla yapmanın çabası içerisindeyim” dedi. Demirbağ “Kimse bu benim akrabamdır, bu benim yakınımdır diye düşünmesin. Rabbim hangisini nasip ederse hayırlısı o olmuş demek ki” diye konuştu.
 
TECRÜBELERİMİ HİZMET İÇİN KULLANACAĞIM
Belediye meclis üyeliği için resmi başvurusunu yapan Nevzat Teker de “Bir Çerkezköylü, bir Kızılpınarlı olarak gerek iş hayatımda gerekse 5 yıl görev yapmış olduğum AK Parti Kızılpınar Belediye Meclis Üyeliğinde edinmiş olduğum tecrübelerimi, Çerkezköyümüze, Kızılpınarımıza ve Veliköyümüze hizmet etmek, hemşerilerimi Çerkezköy Belediye Meclisi’nde bir AK Partili Meclis Üyesi olarak temsil etmek için bu kutsal göreve talip oldum” dedi. Konuşmaların ardından Nevzat Teker, aday adaylığı için hazırladığı evrakları AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a teslim etti. Düzenlenen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Çetin Özhan, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Habip Bilgin ve Tuncay Yegin, AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca ve partililer katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10