“AK Parti Kapaklı’da siyasetin kralı olacak”

2004 yerel seçimlerinde Kapaklı’da bağımsız belediye başkan adayı olarak seçimlere giren ve yüzde 13 oranında oy alarak üçüncü olan Ömer Karadeniz, 2014 seçimleri ne aylar kala AK Parti’den KapaklÄ

Kapaklı 21.10.2013 20:36:00 0
“AK Parti Kapaklı’da siyasetin kralı olacak”
 GÜZEL HİZMETLER YAPMAYA TALİBİM
Ömer Karadeniz’in resmi başvurusu dolayısıyla Pazar akşamı saat 18.00’da Beyazsaray Düğün Salonu’nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Ömer Karadeniz’i tanıtan slayt gösterisi ile başladı. Slayt gösterisinin ardından alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Ömer Karadeniz, Kapaklı’ya güzel hizmetler yapmak için belediye başkanlığına talip olduğunu söyledi.
 
BİR VEFA BORCUMUZ VAR
Kapaklı’nın 2 sebepten dolayı AK belediyecilik ile tanıştırılması gerektiğini ifade eden Karadeniz “Halkımızı ak hizmetlere kavuşturmak için AK Parti bayrağını Kapaklı’ya dikmeliyiz. Kapaklı’da daha yapılacak çok iş var. Tüm bunlar bir ak iktidar bekliyor. Bir diğer sebep de Kapaklı’yı ilçe yapan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan vefa borcumuz. Bunu ödemek için Kapaklı’yı ak belediyeye kavuşturmalıyız. İşte ben bu yüzden bu göreve talibim” dedi. 
 
GÜNEŞE DOĞRU YÜRÜMELİYİZ
Kapaklı’da artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyen Karadeniz “Bugün Kapaklı için yeni bir gündür. Artık gölgenin arkasından koşmayı bırakıp güneşe doğru yürüme zamanıdır. Herkes geçmişte yapılan hatalardan dersler çıkarmalıdır. Ben de payıma düşeni çıkardım” diye konuştu.
 
AK PARTİ SİYASETİN KRALI OLACAK
Kapaklı’nın iktidara çok yakın olduğunu kaydeden Karadeniz, “AK Parti Kapaklı’da siyasetin kralı olacaktır. Adaletin kantarı şaşmazsa, bu dönem Kapaklı’ya AK Parti bayrağını dikeceğiz. Buna inancım tamdır teveccühünüz bunun göstergesidir” ifadesini kullandı. Siyasetteki asıl amacının insanlara hizmet etmek olduğunu söyleyen Ömer Karadeniz, “En kutsal varlık insandır ve en yüce vazife de insanlara hizmettir. İnsanı yaşatmak ve yüceltmek bizim temel felsefemizdir. Sizlere hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir” dedi.
 
AK PARTİ’NİN VE BAŞBAKANIMIZIN ADAMLARIYIZ
Kapaklı’nın 7 coğrafi bölgeden gelen insanların yaşadığı küçük bir Türkiye örneği olduğunu kaydeden AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, “Herkes hizmet alma noktasında eşittir. Bizim yolumuz Yunus Emre’nin, Hacı Bektaş Veli’nin, Mehmet Akif Ersoy’un yoludur” ifadesini kullandı. Karadeniz “Hiçbirimiz başkasının adamı olamayız. Kurumsal olarak AK Parti’nin, kişisel olarak da Recep Tayyip Erdoğan’ın adamlarıyız. Başka yollara tenezzül etmemeliyiz” dedi. 
 
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
Konuşmasının ardından Ömer Karadeniz, diğer belediye başkan aday adayları Şakir Demirel, Akın Yılmaz, Recep Bıyık, İrfan Demir, Ercan Üçel, Mustafa Çetin, Salih Bezgin, AK Parti Çerkezköy İlçe Bakanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Önceki akşam saat 18.00’da düzenlenen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ruhi Özden, Ali Doğuş, Osman Aşık, Hasan Acar, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek, AK Parti Kızılpınar ve Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Şakir Demirel, Akın Yılmaz, Recep Bıyık, İrfan Demir, Ercan Üçel, Mustafa Çetin, Salih Bezgin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Karaağaç Belediye Eski Başkanı İsmet Şimşek, Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Kızılpınar Güreşler Ağası Seyithan Caferoğlu, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Süleyman Ak, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Gençlik Kolları Başkanı Ersin Gürsel ve yüzlerce partili katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10